Eskişehir 15 Temmuz'da Vilayet Meydanı'nda buluşacak 

Eskişehir'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri başladı... Eskişehir, 15 Temmuz'da FETÖ'nün hain darbe girişiminde demokrasi nöbetleri tuttuğu Vilayet Meydanı'nda bir kez daha buluşacak. 

HAYAT 13.07.2022, 12:38 14.07.2022, 17:55
Eskişehir 15 Temmuz'da Vilayet Meydanı'nda buluşacak 

Eskişehir'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri başladı... Eskişehir, 15 Temmuz'da FETÖ'nün hain darbe girişiminde demokrasi nöbetleri tuttuğu Vilayet Meydanı'nda buluşacak. 

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri kapsamında “Anadolu Ajansı Objektiflerinden Milli İradenin Yükselişi” fotoğraf sergisi Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi'nde açıldı. Sergi 30 Temmuz'a kadar gezilebilecek. 

Bugün (13 Temmuz) Eskişehir genelindeki tüm camiilerde ve Kur'an kurslarında "Şehitlerimiz için Kur'an okuyoruz" etkinliği düzenlenecek, şehitlerimiz yad edilecek. 

15 Temmuz'da Reşadiye Camii’nde cuma namazı öncesinde Kur’an-ı Kerim ziyafeti, Mevlid-i Şerif okunması ve Hatim Duası gerçekleştirilecek. 

15 Temmuz'da Eskişehirliler FETÖ'nün hain darbe girişimine karşı demokrasi nöbetleri tuttukları Vilayet Meydanı'nda bir kez daha bir araya gelecek, anma programı saat 18.00'de başlayacak. 

Ayrıca yine 15 Temmuz'da saat 20.00'de Sancak koşusu etkinliği düzenlenecek. 

16 Temmuz'da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Yeni Atatürk Stadyumu'nda eskrim müsabakaları gerçekleştirilecek. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@