Eskişehir Dostluk ve İstişare Meclisi'nden İl Müdürü Güven'e ziyaret

Eskişehir Dostluk ve İstişare Meclisi üyeleri, Eskişehir Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Muhammet Taha Güven’i ziyaret etti.

HAYAT 26.05.2022, 17:32 26.05.2022, 17:44
Eskişehir Dostluk ve İstişare Meclisi'nden İl Müdürü Güven'e ziyaret

Eskişehir Dostluk ve İstişare Meclisi üyeleri Eskişehir Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Muhammet Taha Güven’i makamında ziyaret ederek bir araya geldiler.

İstişare ziyaretine, işadamı İsmail Canbaz, Eskişehir Elektrikçiler Odası Başkanı Ahmet Namık Akdoğan, işadamı Savaş Uluçay ve işadamı Selami Uzun katıldı.

Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü’nde gerçekleşen görüşmede grubun misyonundan bahseden İsmail Canbaz, Eskişehir’de sevgi, saygı ve samimiyet ilkesiyle her siyasi görüş ve her meslekten kişilerin bir araya gelmesiyle öznesi sadece Eskişehir olan konuları, çeşitli kişi ve kurum temsilcileri ile konuşmanın ve şehrin sorunlarını gündemde tutmanın önemli olduğunu belirtti.

Eskişehir Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Muhammet Taha Güven de ziyaretten çok memnun  olduğunu belirterek, “Eskişehir’i her zaman bir adım öteye taşıyacak, gelişime katkı sunacak her türlü iş birliğine açığız. Eskişehir Dostluk ve İstişare Meclisi Üyeleri’ne nazik ziyaretleri için de ayrıca teşekkür ederim” dedi.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@