Eskişehir Dostluk ve İstişare Meclisi'nden Kaymakam Yılmaz'a ziyaret

Eskişehir Dostluk ve İstişare Meclisi üyeleri, Tepebaşı Kaymakamı Mustafa Yılmaz ile bir araya geldi, istişarede bulundu.

HAYAT 09.12.2022, 08:18 09.12.2022, 08:34
Eskişehir Dostluk ve İstişare Meclisi'nden Kaymakam Yılmaz'a ziyaret

Eskişehir Dostluk ve İstişare Meclisi üyeleri Tepebaşı Kaymakamı Mustafa Yılmaz'ı ziyaret etti. 

Ziyarette, Eskişehir'de görev yapmış valilerinden Kadir Çalışıcı, iş insanı İsmail Canbaz, Ak Parti Sarıcakaya eski Belediye Başkanı Faruk Güler, CHP eski il başkanlarından ve medyamidas.com yazarı İsmet Süder, iş insanı Mustafa Sivri, DSP Genel Başkan Yardımcısı Dilara Tambova, Deva Partisi Tepebaşı İlçe Başkanı Ebru Emre, Yeni Refah Partisi İl Başkanı Osman Mandacı, iş insanı Selami Uzun ve Tepebaşı Tarım İlçe Müdürü Zeki Sert yer aldı.

Tepebaşı Kaymakamlığı'nda gerçekleşen görüşmede grubun misyonundan bahseden Grup Koordinatörü İsmail Canbaz, "Eskişehir’de Sevgi, Saygı ve Samimiyet" ilkesiyle her siyasi görüş ve her meslekten kişilerin bir araya gelerek; öznesi sadece Eskişehir ile ilgili konular olan, şehre hizmet etmiş ve etmek isteyen kişi ve kurum temsilcileri ile bir araya gelerek ve istişare ederek, şehrin sorunlarını gündeme getirmek ve gündemde tutmak olduğunu belirtti.

Eskişehir Tepebaşı Kaymakamı Mustafa Yılmaz da "Eskişehir İstişare Meclisi"nin ziyaretlerinden çok memnun olduğunu belirterek, Eskişehir’i her zaman bir adım öteye taşıyacak, gelişimine katkı sunacak her türlü iş birliğine açık olduklarını ifade etti. Eskişehir Dostluk ve İstişare Meclisi Üyeleri’ne güzel ve neşeli ortamda geçen nazik ziyaretleri için de teşekkür etti.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@