İnönü Belediyesi araç filosuyla selin yaralarını sarıyor

Eskişehir'de İnönü ilçesinde yaşanan sel sonrası İnönü Belediyesi ekiplerinin ilçedeki hasarı giderme çalışmaları hızla sürüyor. Çalışmaları denetleyen Belediye Başkanı Kadir Bozkurt açıklamalarda bulundu.

HAYAT 26.08.2022, 15:53 26.08.2022, 16:00
İnönü Belediyesi araç filosuyla selin yaralarını sarıyor

Eskişehir'de İnönü ilçesinde yaşanan sel afeti sonrası İnönü Belediyesi ekiplerinin ilçedeki hasarı giderme çalışmaları hızla sürüyor. İnönü Belediyesi'nin son yıllarda daha da genişleyen araç filosu ve ekipleri hasar gören yerlerde seferber oldu. Çalışmaları denetleyen Belediye Başkanı Kadir Bozkurt açıklamalarda bulundu. 

Kadir Bozkurt, yaptığı açıklamada, "İlçemizde yaşanan sel afeti sonrası belediyemiz yaraları sarıyor. İlçemizde etkisini gösteren sağanak yağış sonrası İlçe Kaymakamımız Sn. Tolga Ustaoğlu ile birlikte Esnemez Mahallemizde tahribata uğrayan yol ve sokaklarda incelemelerde bulunduk" dedi. 

Kadir Bozkurt, "Belediyemiz ekipleri ile birlikte Esnemez Mahallemizde yaraları sarmaya; yol temizliği, bakım, onarım ve kanal açma çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyoruz. Tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim Ülkemizi ve Memleketimizi her türlü afetlerden korusun" diye konuştu. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@