İnönü'de Şehitlere Saygı Yürüyüşü düzenlenecek... 2. İnönü Zaferi'nin 101. yılı kutlanıyor

2. İnönü Zaferi'nin 101. yılı dolayısıyla İnönü ilçesinde Şehitlere Saygı Yürüyüşü ve etkinlikler düzenlenecek. İnönü Belediyesi'nin düzenleyeceği yürüyüş ve etkinlikler içine Belediye Başkanı Kadir Bozkurt çağrıda bulunarak tüm vatandaşları etkinliklere davet etti. 

HAYAT 29.03.2022, 11:41 29.03.2022, 12:23
İnönü'de Şehitlere Saygı Yürüyüşü düzenlenecek... 2. İnönü Zaferi'nin 101. yılı kutlanıyor

Eskişehir'de İnönü ilçesinde 2. İnönü Zaferi'nin 101. yılı dolayısıyla İnönü ilçesinde Şehitlere Saygı Yürüyüşü ve etkinlikler düzenlenecek. İnönü Belediyesi'nin düzenleyeceği yürüyüş ve etkinlikler içine Belediye Başkanı Kadir Bozkurt çağrıda bulunarak tüm vatandaşları etkinliklere davet etti. 

İnönü Belediyesi, 31 Mart'ta ilçede Şehitlere Saygı Yürüyüşü düzenleyecek. Perşembe günü saat 11.00'de İnönü Cumhuriyet Meydanı'ndan başlayacak yürüyüş İnönü Şehitliğine kadar devam edecek, şehitlikte şehitlerimiz anılacak. 

Ayrıca 1 Nisan'dan İnönü Cumhuriyet Meydanı'nda 2. İnönü Zaferi'nin 101. yılı kutlama programı ve töreni gerçekleştirilecek. Tören, bando konseri ve mehteran takımı gösterisi ardından okutulacak mevlidi şerif ile şehitlerimiz yad edilecek. 

İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, 2. İnönü Zaferi'ni gururla bir kez daha kutlayacaklarını ve şehitlerimizi saygı ve minnetle anacaklarını belirterek, tüm vatandaşları ilçedeki etkinliklere davet ettiklerini söyledi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@