İskenderun Limanı’ndaki yangında son durum... Yangın söndürüldü mü?

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından İskenderun Limanı'nda devrilen konteynerlerde çıkan yangına havadan ve karadan müdahale edildi. Yardım için bölgeye giden Eskişehirli işadamı Ersen Çıra da çektiği görüntülerle yangın söndürme çalışmalarını görüntüledi...

HAYAT 08.02.2023, 10:25 08.02.2023, 17:08
İskenderun Limanı’ndaki yangında son durum... Yangın söndürüldü mü?

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından İskenderun Limanı'nda devrilen konteynerlerde çıkan yangına havadan ve karadan müdahale edildi. Yardım için bölgeye giden Eskişehirli işadamı Ersen Çıra da çektiği görüntülerle yangın söndürme çalışmalarını görüntüledi...

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan ve 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler sonrasında limanda devrilen konteynerlerde henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın çıktı.

Farklı illerden itfaiye ekipleri ve arazözlerin karadan, Hatay Orman Bölge Müdürlüğü helikopterlerinin de havadan müdahalesiyle alevler söndürülmeye çalışıldı.

Yangından yükselen dumanlar, İskenderun ilçesinin birçok noktasından görüldü.

Limandaki konteynerlerde 6 Şubat'ta çıkan yangına dün Kara Kuvvetlerinin helikopterleri ile Hava Kuvvetlerinin uçağı müdahale etmiş ve uçaktan alevlere "yangın söndürme topu" da atılmıştı.

Yangın karadan ve havadan müdahale ile söndürüldü

İskenderun Limanı yangın olayı son durum bilgileri ve tüm detaylar ise şöyle:

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), İskenderun Limanı'ndaki yangının havadan müdahaleyle söndürüldüğünü bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "İskenderun Limanı'nda meydana gelen yangın, Kara Kuvvetlerimize ait helikopterler ve Hava Kuvvetlerimize ait uçağın havadan müdahalesi ile söndürüldü." ifadelerine yer verildi.

Yangın söndürme çalışmalarından görüntüler

Yardım için bölgeye giden Eskişehirli işadamı Ersen Çıra'nın çektiği görüntülerde de görüldüğü üzere çok sayıda helikopter ve uçakla yangına müdahale edildi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@