Kazada hayatını kaybeden başmühendis Sivrihisar'da gözyaşlarıyla uğurlandı

Tersanede yaşanan iş kazasında hayatını kaybeden 45 yaşındaki başmühendis Özkan Kara, memleketi Eskişehir Sivrihisar'daki cenaze töreninde gözyaşlarıyla uğurlandı...

HAYAT 22.04.2024, 14:38 22.04.2024, 16:25
Kazada hayatını kaybeden başmühendis Sivrihisar'da gözyaşlarıyla uğurlandı

Yalova'da çalıştığı tersanede geçirdiği iş kazası sonucu ölen başmühendis memleketi Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde uğurlandı. 

Yalova'nın Altınova ilçesindeki tersanede konteyner ve forklift arasında sıkışarak hayatını kaybeden başmühendis 45 yaşındaki Özkan Kara  memleketi Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

3 yıldır tersanede çalışan Kara'nın cenazesi, öğle vakti kılınacak cenaze namazı için Sivrihisar Ulu Cami'ne getirildi. Kara'nın ailesi ve yakınları cenaze namazı öncesi taziyeleri kabul etti.

Helallik alınmasının kılınan cenaze namazı sonrası Kara'nın naaşı, Sivrihisar Asri Mezarlığına defnedildi.

Yalova'nın Altınova ilçesindeki Tersaneler Bölgesinde faaliyet gösteren bir tersanede dün etkili olan fırtına sonrası alanda inceleme yapan tersane müdürü Alper Akalın ile başmühendis Özkan Kara, konteyner ve forklift arasında kalarak ağır yaralanmışlardı. Sağlık ekiplerince Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Kara, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@