Kütahya'da yürek yakan veda... Rektör Uysal gözyaşlarına hakim olamadı

Kütahya'da yaşanan feci kazada hayatını kaybeden iki çocuk babası, Rektör Uysal'ın makam şoförü Fatih Yiğit gözyaşlarıyla uğurlandı...

HAYAT 07.04.2022, 14:43 07.04.2022, 15:18

Kütahya’da dün otomobilin TIR'a çarpması sonucu hayatını kaybeden Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörü Prof. Dr. Kazım Uysal’ın makam şoförü Fatih Yiğit, son yolculuğuna uğurlandı.

41 yaşında, iki çocuk babasıydı... 

41 yaşındaki, iki çocuk babası Fatih Yiğit için öğle namazına müteakip Dumlupınar Üniversitesi Vakıf Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Yiğit'in cenaze törenine Vali Vekili Halil İbrahim Ertekin, Belediye Başkanı Alim Işık, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. KazıM Uysal, Yiğit'in yakınları ve mesai arkadaşları ile kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Rektör Uysal gözyaşlarını tutamadı: "Tanıdığım en iyi insanlardan biriydi, Allah rahmet eylesin"

Cenaze töreninde bir konuşma yapan DPÜ Rektörü Prof. Dr. Kazım Uysal, "Ramazanda, iftara yakın, oruçlu görevi başında şehit oldu Fatih kardeşim. Kendisini 2 yıldır tanıyorum. Kendisini mertliği ve göreve dikkatiyle, çalışma azmi, samimiyetiyle tanıdığım en iyi insanlardan birisi. Allah rahmet eylesin, yakınlarına başsağlığı diliyorum" dedi. Uysal, konuşması sırasında gözyaşlarını tutamadı.

Yiğit'in cenaze namazını Kütahya İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş kıldırdı.Helallik alınmasının ardından naaşı bir süre eller üzerinde taşınan Yiğit, daha sonra cenaze aracına konuldu. Yiğit, Evliya Çelebi Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Yorumlar (1)
Adnan 2 yıl önce
ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun İNŞALLAH

Gelişmelerden Haberdar Olun

@