Nazar Gülhan gözyaşlarıyla uğurlandı... Henüz 18 yaşındaydı

Eskişehirspor futbolcusu Selman Çiftkanatlı'nın da ağır yaralandığı kazada hayatını kaybeden Çamlıca Spor Kulübü sporcularından Nazar Gülhan memleketinde gözyaşlarıyla uğurlandı...

HAYAT 15.08.2021, 22:07 16.08.2021, 14:29
Nazar Gülhan gözyaşlarıyla uğurlandı... Henüz 18 yaşındaydı

Eskişehir'i ve Türkiye genelini büyük üzüntüye boğan trafik kazasında Eskişehirspor futbolcusu Selman Çiftkanatlı ağır yaralanmış, yanında bulunan Çamlıca Gençlik ve Spor Kadın Futbol Takımı oyuncusu Nazar Gülhan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamış ve hayatını kaybetmişti. 

Selman Çiftkanatlı'nın yoğun bakımda tedaisi sürerken, Nazar Gülhan'ın 18 yaşındaki genç kaybı Eskişehir'de, memleketi Samsun'da ve spor camiasında büyük üzüntü yarattı. Çok sayıda spor kulübü ve sporcu sosyal medyadan yayınladıklar mesajlarla yaşadıkları üzüntüyü dile getirdi. 

Samsun'da gözyaşlarıyla uğurlandı

Eskişehir'de gelecek vaad eden genç sporculardan, Çamlıca Gençlik ve Spor Kadın Futbol Takımının 18 yaşındaki oyuncusu Nazar Gülhan, memleketi Samsun'da toprağa verildi.Gülhan, Samsun'un Vezirköprü ilçesi Belalan Mahallesi'nde düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı.

Nazar Gülhan kimdir?

Çamlıca Gençlik ve Spor Kadın Futbol Takımının oyuncularından Nazar Gülhan, genç yaşta gelecek vaad eden başarılı sporculardandı. Nazar Gülhan'ın vefatı spor camiasında büyük üzüntü yarattı. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@