banner163

Prof.Dr. Ali Erbaş Sivrihisar'ı gezmeden gitmedi

Yunus Emre anma etkinliği için Eskişehir'e gelen Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Sivrihisar'ı da ziyaret etti.

HAYAT 14.12.2021, 13:58 14.12.2021, 14:08
Prof.Dr. Ali Erbaş Sivrihisar'ı gezmeden gitmedi

Eskişehir'in Mihalıççık ilçesinde düzenlenen "Vefatının 700. Yılında 700 Hatim ile Yunus Emre'yi Anma Programı"na katılan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü ve protokol üyeleri ile birlikte Sivrihisar ilçesini de ziyaret etti. 

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Vali Erol Ayyıldız, Eskişehir Milletvekilleri Prof. Dr. Emine Nur Günay ile Metin Nurullah Sazak ve Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü ile birlikte Sivrihisar ilçesinde de ziyaretlerde bulundu. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş Sivrihisarspor'u da ziyaret ederken, daha snra heyetle birlikte tarihi Sivrihisar Ulu Cami’sini ziyaret etti.

Misafirperverliğinden dolayı Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü'ye teşekkür eden Ali Erbaş ilçedeki tarihi yapılar hakkında da bilgi aldı. Ziyaretten büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden Beleidye Başkanı Hamid Yüzügüllü günün anısına Diyanet İşleri Başkanı Prof Dr Ali Erbaş'a ilçenin simgesi Nasreddin Hoca'lı bir hediye takdim etti. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@