Receiptify nedir, nasıl kullanılır?

Son günlerde çok sık konuşulan Receiptify uygulaması nedir? Nasıl kullanılır? işte detaylar...

HAYAT 26.08.2021, 22:33
Receiptify nedir, nasıl kullanılır?

Dijital müzik dinleme platformlarını kullanan pek çok kişi dinleme geçmişini görüntülemek istiyor. Altı aylık süreç veya tüm yıl boyunca dinlediklerinin raporuna ulaşmak isteyen kullanıcılar ise Receiptify ile karşılaşıyor. 

Özellikle sosyal medyada büyük ilgi gören fiş paylaşımları, kullanıcılar tarafından inceleniyor. Kendi fişini oluşturmak isteyenler Receiptify nedir ve nasıl kullanılır merak ediyor. İşte Receiptfiy hakkında bilgiler...

Receiptify nedir?

Güney Koreli grafik tasarımcı Melody Han You'nun geliştirdiği Receiptify, dinlenme geçmişinizde yer alan şarkılardan en popüler olanları bir menü olarak sunuyor. Spotify, Last FM ve Apple Music ile giriş yapılmasının ardından dinleme geçmişindeki son 1 ay, son 6 ay ve 1 yıllık süre seçeneklerinden birini seçerek 'müzik fişi' oluşturmak mümkün. Receiptify, müzik alışkanlıklarınızın raporunu çıkaran ve geçmiş zaman diliminde en çok dinlediğiniz şarkıların raporunu sunan uygulamadır. Dinleme geçmişinizde yer alan müzikleri takipçilerinizle paylaşmanızı sağlayan Receiptfy, bir web sitesi olarak hizmet veriyor. İlham aldıklarınızı, dinlediğiniz albümleri ve en çok dinlenen şarkıları listeleyen Receipty ile geçen ay, altı ay öncesi ve bir yıllık dinleme geçmişinize ulaşabilirsiniz.

Receiptify nasıl kullanılır?

Receiptify'i kullanmak için ilk olarak ‘Receiptify' web sitesine giriş yapmanız gerekiyor. Açılan sayfada yer alan SPOTIFY, ITUNES, LAST FM seçeneklerinden kullandığınız uygulamayı seçerek sayfaya giriş yapmalısınız. Sayfaya giriş yapmanızın ardından sizlere geçen ay, altı ay ve tüm zamanlar olmak üzere üç farklı seçenek sunulacak. Bu seçeneklerden dilediğinizi seçerek o ayın dinleme geçmişine ulaşabilirsiniz. Receiptify size seçtiğiniz zaman diliminde en çok dinlediğiniz şarkıların makbuzunu oluşturacaktır.

Receiptify ücretsiz mi?

Uygulamanın ismini ilk kez duyanlar ise Receiptify ücretsiz mi? sorusunun cevabını arıyor. Milyonlarca insanın dinleme geçmişine erişmek için kullandığı Receiptfy uygulamasının herhangi bir ücreti bulunmuyor. Spotify, ITunes ve LAST FM uygulamalarını kullanan kişiler Receiptify ile ücretsiz bir şekilde dinleme geçmişine erişebilir.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@