banner163

Sivrihisar'daki festivalde çifte konser! Alişan ve Kubilay Karça da geliyor

Sivrihisar Belediyesi'nin 28 Ocak'taki Geleneksel Sivrihisar Dövme Sucuk Festivali müzik şölenine de sahne olacak. Alişan ve Kubilay Karça festivalde konser verecek.

HAYAT 22.01.2024, 16:58 22.01.2024, 17:05
Sivrihisar'daki festivalde çifte konser! Alişan ve Kubilay Karça da geliyor

Eskişehir Sivrihisar Belediyesi, 28 Ocak Pazar günü lezzet ve müzik dolu bir şölene ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Geleneksel Sivrihisar Dövme Sucuk Festivali'nde çoşku ünlü sanatçılar Alişan ve Kubilay Karça'nın performanslarıyla zirveye ulaşacak.

Alişan ve Kubilay Karça da festivalde sahne alacak

Sivrihisar’ın coğrafi işaretli ürününden adını alan Sivrihisar Dövme Sucuk Festivali hem lezzetseverlerin hem de müzikseverlerin kalbini fethedecek. Festivalin görsel şöleni ise binlerce yumurta ile kilogramlarca sucuğun dev tavada buluşmasıyla yaşanacak. Festival Alişan ve Kubilay Karça'nın parçalarıyla katılımcılara unutulmaz bir deneyim sunacak. ALİŞAN'ın ve Kubilay Karça'nın muhteşem şarkıları, Sivrihisar'ın tarihi sokaklarında yankılanacak. Sanatçılar sergileyecekleri muhteşem performanslarla festivale damgasını vuracak. Ayrıca festival çocuklar için özel etkinlikler, sahne gösterileriyle dolu bir gün olacak.

Hamid Yüzügüllü: Tüm vatandaşlarımızı Sivrihisar’a bekliyoruz

Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü, Sivrihisar'ın gastronomi alanında önemli bir merkez haline geldiğini belirterek  "Sivrihisar, gastronomi alanında adını ulusal düzeyde duyuran bir kentimiz oldu. Alişanve Kubilay Karça'nın sahne performanslarıyla bu yılki festivalimizi 28 Ocak’ta gerçekleştireceğiz. Tüm vatandaşlarımızı lezzetin ve müziğin merkezine, Sivrihisar’a bekliyoruz" diye konuştu.

Eskişehir merkezinden ücretsiz araçlar kaldırılacak

Ayrıca festival günü Eskişehir merkezden saat 10.00’da Atatürk Lisesi, Özdilek Avm ve Atatürk Bulvarı Migros önünden vatandaşların katılımı için ücretsiz araçlar kaldırılacağı, araçların saat 10.00'da hareket edeceği, saat 18.00'de de Eskişehir merkeze dönüş yapacağı kaydedildi. 

Yorumlar (1)
Ayşegül 3 ay önce
Akşam eskişehir dönüs varmı aracla

Gelişmelerden Haberdar Olun

@