Tepebaşı Belediyesi'nde çocuklarla coşkulu kutlama

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Tepebaşı Belediyesi erken çocukluk eğitim merkezlerinde eğitim gören çocuklar ile birlikte Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla kutladı.

HAYAT 28.10.2023, 18:32 28.10.2023, 18:37
Tepebaşı Belediyesi'nde çocuklarla coşkulu kutlama

Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Tepebaşı Belediyesi erken çocukluk eğitim merkezlerinde eğitim gören çocuklar ile birlikte Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla kutladı.

Tepebaşı Belediyesi bünyesindeki İsmail Hakkı Tonguç, Canan-Şükran Şeker, Sabiha Gökçen, Aşağı Söğütönü, Yarbay Hüseyin Vecihi ve Hüsniye Recep Uçkan Erken Çocukluk Eğitim Merkezleri öğrencileri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı hazırladıkları özel gösteriler ile Tepebaşı Belediyesi ana hizmet binası önünde kutladı. Kutlama programına Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın yanı sıra belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve çok sayıda öğrenci ile veliler katıldı.

Şenlik havasında coşkuyla geçen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı töreninde Başkan Ataç, yeryüzü ekoloji okulundan belediye önüne öğrenciler ile kortej halinde geldi. Kortejde çocukların el izleriyle yapılan bayrak ise beğeni topladı. Çocukların el izleri ile yapılan bayrak ise belediye binasına asıldı.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@