Yeni Eskişehir Orman Bölge Müdürü görevi devraldı

Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğüne atanan İsmail Boz görevi Recep Temel'den devraldı...

HAYAT 08.11.2021, 15:59 08.11.2021, 16:25
Yeni Eskişehir Orman Bölge Müdürü görevi devraldı

Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğüne atanan İsmail Boz görevine başladı.

Daha önce Kütahya Orman Bölge Müdür Yardımcısı olarak görev yapan İsmail Boz, Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğüne atandı.

Recep Temel görevi İsmail Boz'a devretti 

Bugün Eskişehir’e gelerek görevine başlayan 43 yaşındaki 2 çocuk babası İsmail Boz’u, yaklaşık 5 yıldır Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü yapan Recep Temel ve yönetim ekibi karşıladı. Recep Temel, ‘Hayırlı Olsun’ dilekleri ile görevini İsmail Boz’a devretti.

İlk gün yardımcılarından bölgedeki ormancılık çalışmaları hakkında bilgi alan Eskişehir Orman Bölge Müdürü İsmail Boz, “Devletin devamlılığı esası ile ülkemizi yeşillendirmeye meslektaşlarım ile birlikte çalışacağız” dedi.
 

İsmail Boz kimdir?

1978 yılında Trabzon Çaykara’da doğan İsmail Boz, ilk, orta ve lise tahsilini memleketinde tamamladı. 2001 yılında KTÜ Orman Fakültesinden mezun oldu. Askerlik dönüşü 2 yıl özel sektörde çalışan Boz, 2005 yılında Orman teşkilatına girdi. Sırasıyla Antalya Gündoğmuş ve Serik Orman işletme Şefliklerini yürüttü. 2011 yılında Bursa Orman Bölge Müdürlüğü emrine atanan İsmail Boz, burada İşletme Şefliği, İşletme Müdür yardımcılığı ve Orman Fidanlık Müdürlüğü yaptı. 2019'da Kütahya Orman Bölge Müdür Yardımcısı olan İsmail Boz, Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğüne atandı. İsmail Boz, evli ve 2 çocuk babasıdır.


 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@