Kütahya Belediyesi işçi alacak... Başvurular başladı 

Kütahya Belediyesi işçi alımı yapacak... Başvurular bugün başladı, işte detaylar... 

İŞ İLANLARI 12.04.2022, 11:29 12.04.2022, 11:39
Kütahya Belediyesi işçi alacak... Başvurular başladı 

Kütahya Belediyesi işçi alımı yapacak. Kütahya Belediyesi'ne geçici işçi olarak (çöp toplama personeli) 25 erkek işçi alınacağı duyuruldu. 

İŞ-KUR üzerinden yayınlanan duyuruda başvuruların 12 Nisan - 15 Nisan 2022 tarihleri arasında kabul edileceği belirtildi.

Geçici (5 ay süreli) yapılacak işçi alımı ile ilgili başvuru koşulları şu şekilde açıklandı: T.C. vatandaşı olmak, en az 18 yaşında olmak, askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış veya ertelemiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak, 22.05.2003 tarihli ve 4857 sayılı iş kanununun 30. maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaş aylığı almaya hak kazanmamış olmak veya emekli olmamak, en az ikokul mezunu olmak, fiziksel vce zihinsel bir engeli bulunmamak, Kütahya / Merkez'de ikamet etmek. 

Kütahya Belediyesi Özel Güvenlik ve Personel A.Ş. tarafından yapılacak işçi alımı için başvuruların www.kutahya.bel.tr/isbasvuru.asp adresi üzerinden yapılacağı ifade edildi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@