Çağfen Koleji Atatürk'ü gazilerimizle birlikte andı

Çağfen Koleji, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikal edişinin 84. yıl dönümünde 10 Kasım anma programı ile yad etti. 

EĞİTİM 14.11.2022, 09:47 14.11.2022, 09:52
Çağfen Koleji Atatürk'ü gazilerimizle birlikte andı

Çağfen Koleji, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikal edişinin 84. yıl dönümünde 10 Kasım anma programı ile yad etti. 

Çağfen Koleji, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikal edişinin 84. yıldönümünde Zübeyde Hanım Kültür Merkezi'nde düzenlenen 10 Kasım anma programı ile yad etti.

Çağfen Koleji, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikal edişinin 84. yıldönümü nedeniyle Zübeyde Hanım Kültür Merkezi'nde anma programları düzenlendi. İlkokul-Ortaokul ve Anadolu Lisesi için ayrı ayrı düzenlenen programlarda Gazi Mustafa Kemal Atatürk sevgi ve minnetle yad edildi.

Gazilerimiz de katıldı, duygusal anlar yaşandı

Düzenlenen programda, İlkokul – Ortaokul Müdürü Özlem Acay ve Anadolu Lisesi Müdürü Burak Dalgıç günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yaptı. Öğrencilerin okudukları şiirlerle Atatürk'ü andığı etkinliğe Eskişehir Muharip Gaziler Derneği üyesi gazilerimiz de katıldı.

Atatürk'ün sevdiği şarkılar ve Atatürk Oratoryosu seslendirildi

Öğrenciler ve ebeveynlerin yoğun katılım gösterdiği programlarda, İlkokul-Ortaokul 10 Kasım anma programında koro ile Atatürk'ün sevdiği şarkılar seslendirilirken, öğrencilerin seslendirdiği Atatürk Oratoryosu da büyük beğeni topladı. "Nasıl söylerim öldüğünü" şarkısı ile oluşturulan Atatürk köşesinde karanfil sunumu yapılan programda duygusal anlar yaşandı.

Öğrenciler hazırladıkları gösterilerle Ata’larına saygı ve minnetlerini gösterdi

Anadolu Lisesi öğrencileri adına Elif Berfin Nasır yaptığı konuşmada Atatürk ile ilgili duygu ve düşüncelerini paylaştı, sevgi ve minnetlerini sundu. Öğrenciler hazırladıkları "Anılarla Atatürk" başlıklı canlandırma gösterisi ile beğeni toplarken, program Okul Korosu'nun söylediği türküler ve Zeybek gösterisi ile devam etti.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@