banner163

Uşak Belediye Başkanı Eskişehir'e incelemeye geldi... "Biz de yapmak istiyoruz"

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım ve beraberindeki heyet, Uşak’ta yapmak istedikleri tramvay projesi için Eskişehir’e gelerek ESTRAM'da incelemelerde bulundu.

EKONOMİ 22.05.2024, 14:34
Uşak Belediye Başkanı Eskişehir'e incelemeye geldi... "Biz de yapmak istiyoruz"

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım ve beraberindeki heyet, Uşak’ta gerçekleştirmeyi planladıkları tramvay projesi için Eskişehir’e gelerek ESTRAM hatları ve atölyelerini inceleyerek bilgi aldılar. 

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım ve beraberindeki heyet Eskişehir’e gelerek ESTRAM Genel Müdürlüğü’nü ziyaret ettiler. Uşak’ta gerçekleştirmek istedikleri tramvay projesi için Eskişehir Tramvay Sistemini inceleyen Özkan Yalım ve ekibi, ESTRAM Genel Müdürü Hakan Murat Bayındır ve yetkililerden bilgi aldı.

ESTRAM güzergâhları ile hatların teknik özellikleri, tramvay setleri, yolcu kapasiteleri gibi birçok konuda bilgi alan Yalım, Eskişehir’deki tramvay projesinin birçok kente örnek olduğunu belirterek, “Uşak’ta yapmayı planladığımız tramvay projesi için, Türkiye’de marka bir şehir olan Eskişehir’in tramvay sistemini incelemek istedik.” ifadelerini kullandı.  

 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@