Emirdağlılar Vakfı seçiminde yeni gelişme! Hasan Murat Kahya'dan çağrı

Emirdağlılar Vakfı seçiminde yeni gelişme! Bir aday adaylıktan çekildi... Vakıf Başkanı Hasan Murat Kahya'dan çağrı geldi.

HAYAT 19.05.2022, 16:19 19.05.2022, 16:43
Emirdağlılar Vakfı seçiminde yeni gelişme! Hasan Murat Kahya'dan çağrı

Emirdağlılar Sosyal Dayanışma Kültür ve Eğitim Vakfı Genel Kurulu ve seçimi öncesi yeni gelişme... Vakıf Başkanı Hasan Murat Kahya, adaylardan avukat Gürler Koçak'ın adaylıktan çekildiğini duyurarak bir çağrıda bulundu. 

Gürler Koçak adaylıktan çekildi

Emirdağlılar Vakfı Başkanı Hasan Murat Kahya yaptığı açıklamada, "Değerli Emirdağlı hemşehrilerim, 6 yıldır Emirdağlılar Vakfı Başkanı olarak görev yapıyorum. Maddi ve manevi olarak vakfımız için bir çok çalışmaya imza attık. Son 1 haftadır tek adaylı bir seçim olsun diyerek bütün başkan adayları ile görüşmeler yaptık. Her şey bir bütün halinde beraber, güçlü Emirdağlılar Vakfı tesis etmekti.  Çağrımıza sessiz kalmayarak ben birlik ve beraberliğe varım diyerek Avukat Gürler Koçak adaylıktan çekilmiştir" dedi. 

"Bir olalım, Emirdağlılar için bütün adaylar tek adaylı bir listede birleşelim"

Hasan Murat Kahya, "Diğer adaylara da çağrımızdır. Gelin bir olalım beraber olalım. Emirdağlılar için bütün adaylar tek adaylı bir liste için sizler de sessiz kalmayın. Emirdağlılar bir beraber olmalı. Başka bir Emirdağ yok" diye konuştu. 

 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@