Vali Ayyıldız Vanlılara selam gönderdi

Eskişehir Vanlılar Derneği yönetimi, 2 Nisan Van’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 103. yılı ve Dünya Vanlılar Günü’nde Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız’ı ziyaret etti.

HAYAT 02.04.2021, 20:32 02.04.2021, 20:37
Vali Ayyıldız Vanlılara selam gönderdi

Eskişehir Vanlılar Derneği Başkanı Nihat Baş ve yönetim kurulu üyeleri, Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız’ı makamında ziyaret etti. 2 Nisan Van’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 103’üncü yılı ve Dünya Vanlılar Günü nedeniyle yapılan ziyarette Dernek Başkanı Nihat Baş, yaptıkları dernek çalışmaları hakkında Vali Ayyıldız’a bilgiler verdi.

Vali Ayyıldız, Dünya Vanlılar Günü’nda yapılan bu ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade ederek, Van’ın Türkiye’nin çok güzel ve kadim şehirlerinden biri olduğunu, tüm Vanlıların bu özel gününü kutladığını, selam ve sevgilerini gönderdiğini ifade etti.

Vali Ayyıldız, nazik ziyaretlerinden ötürü Dernek Başkanı Nihat Baş ve Yönetim Kurulu üyeleri Abidin Gücüyener, Abdullah Demir, Önder Kula, İzzet Demir’e teşekkür ederken, Dernek Başkanı Nihat Baş da bu özel günde Vali Ayyıldız ile bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını belirtti.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@