CHP Eskişehir İl Başkanı Talat Yalaz, kongre, kurultay, yerel seçim süreçlerini anlattı... CHP'de Disiplin'e sevk edilenler var mı?

CHP Eskişehir İl Başkanı Talat Yalaz, Midas'ın Konukları'nda Hakkı Kutlu'nun sorularını yanıtladı. Yerel seçim öncesi ve seçim sürecinde yaşananlara dair önemli açıklamalarda bulundu, kamuoyunda merak edilen soruları cevapladı...

PROGRAMLAR 04.05.2024, 15:10 04.05.2024, 15:20

CHP Eskişehir İl Başkanı Talat Yalaz, Midas'ın Konukları'nda Hakkı Kutlu'nun sorularını yanıtladı. Eskişehir siyasetinde, CHP Eskişehir İl Başkanlığını kazanan en genç il başkanı olarak dikkat çeken Talat Yalaz, il kongresi, kurultay ve seçim süreçlerini değerlendirdi, önemli detayları paylaştı. 

CHP Eskişehir İl Başkanlığı adaylığına nasıl karar verdi, kongre sürecinde neler yaşandı, genç bir il başkanı olarak Eskişehir'deki zorlu kongreyi nasıl kazandı?

CHP'de genel başkan değişimi yaşanan kongre sürecinde Eskişehir özelinde neler yaşandı, Talat Yalaz'ın tavrı ne oldu?

Yerel seçimde Eskişehir'de neler yaşandı? Yılmaz Büyükerşen yerine Ayşe Ünlüce'nin aday gösterilmesi sürecinde neler yaşandı? Aday belirleme sürecinde CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Yılmaz Büyükerşen ve Talat Yalaz'ın yaptığı üçlü görüşmede neler yaşandı, neler konuşuldu? İlçelerdeki aday belirleme sürecinde Talat Yalaz ve il yönetimi neler yaptı?

CHP'nin Eskişehir'de son yerel seçimdeki başarısının arkasında hangi detaylar var? CHP, elindeki belediyeleri koruyup, AK Parti ve MHP'nin elindeki belediyeleri de almayı nasıl başardı? Diğer partilerden destek alındı mı? Hangi ilçede hangi hamleler uygulandı?

CHP'de Disiplin'e sevk edilenler var mı? Bu sevki neden İl Başkanlığı yapmadı?

Talat Yalaz'ın genç bir il başkanı olarak siyasette ilerideki hedefleri neler? 

CHP Eskişehir İl Örgütü olarak önümüzdeki dönemlerde ne gibi çalışmalar yapacaklar? Talat Yalaz "CHP'de Eskişehir'de üye sayısını artırmak ve 'küskünleri' de geri kazanmak" için neler yapacaklarını anlattı... 

Programın tamamını aşağıdaki videoya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@