AK Parti'nin Eskişehir adaylarını CHP'liler neden daha çok övüyor? - 3Açılı

3Açılı yeni programı ile yayında! AK Parti'nin Eskişehir adaylarını CHP'liler neden daha çok övüyor? Hakkı Kutlu, Yücel Yenilmez ve Mehmet Akif Erdem'in Eskişehir ve Türkiye'de yerel seçimin nabzını tuttuğu ve son gelişmeleri ele aldığı program...

PROGRAMLAR 05.03.2024, 15:10

3Açılı yeni programı ile yayında! Hakkı Kutlu, Yücel Yenilmez ve Mehmet Akif Erdem'in Eskişehir ve Türkiye'de yerel seçimin nabzını tuttuğu ve son gelişmeleri ele aldığı programda yine çok konuşulacak tartışmalar yaşandı. 

medyamidas.com'da 3Açılı yeni programıyla yayında! Hakkı Kutlu, Yücel Yenilmez ve Mehmet Akif Erdem'in Eskişehir ve Türkiye'de siyaset ve yerel seçim gündemini masaya yatırdığı programda, Eskişehir'de yaşanan son gelişmeler, AK Parti'li ve CHP'li seçmenler gözünden adaylar ve yerel seçim ele alındı. 

AK Parti'nin Eskişehir adaylarını CHP'liler neden daha çok övüyor? AK Partililerin Nebi Hatipoğlu, Özkan Alp ve Hamid Yüzügüllü'ye bakışları nasıl? CHP'liler ne düşünüyor?

Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp'in Odunpazarı'na, Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü'nün Tepebaşı'na aday olması, Beylikova ve Sivrihisar'da seçim sonuçlarını nasıl etkiler?

Eskişehir'de yerel seçimde gidişat ne yönde? Nebi Hatipoğlu ve Ayşe Ünlüce'nin performanslarında son durum... 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in "bedelli askerlikle kaçanlar" sözleri hakkında, askerliklerini bedelli yapan Yücel Yenilmez ve Mehmet Akif Erdem ne düşünüyor, nasıl yorumladı?

3Açılı'nın yeni programını aşağıdaki videoya tıklayarak izleyebilirsiniz. 

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@