banner163

Bakan Ersoy'un eşi "Yazıklar olsun" diyerek paylaştı

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un eşi Pervin Ersoy, "Yazıklar olsun" diyerek instagram'da paylaştı. Ersoy'un tepkisi sosyal medyada gündem oldu... 

SAĞLIK 17.05.2021, 13:39 17.05.2021, 13:53
Bakan Ersoy'un eşi "Yazıklar olsun" diyerek paylaştı

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un eşi Pervin Ersoy, aldığı meyve suyu kutusundan çıkan yabancı bir maddenin görüntüsünü instagram hesabından takipçileriyle paylaşarak "Sağlığımızla oynanıyor, yazıklar olsun!" notunu düştü. 

Ersoy, paylaşımlarında söz konusu meyve suyu firmasının sahibi ile gerçekleştirdiği görüşmenin detaylarını da paylaştı. 

"Oğlum 'İğrenç bu anne' diyerek tükürdü"

Bir bardak elma suyu verdiği oğlunun "İğrenç bu anne" diyerek hemen tükürdüğünü belirten Ersoy, "Anlayamadık. Hemen içini boşalttım. Kestim kutuyu bakın insanların sağlığı ile nasıl oynanıyor. İçinden iğrenç bir şey çıktı. Ne olduğunu çözemedik. Kullanım tarihi geçmemiş üstelik. Gözlerime inanamıyorum" dedi.

"Firma şöförünü yollayarak aldırdı, laboratuvarda analiz edilecek"

Ersoy, yaptığı paylaşımlardan sonra söz konusu firmanın şoförünü yollayarak içinde yabancı madde olan meyve suyu kutusunu aldırdığını belirterek, "Kutuyu alıp içindekileri incelemek için laboratuvara götürdüler. Çıkacak tüm analiz raporlarını sizlerle paylaşacağım, Bakalım neymiş o yaratık" dedi.

"Ben bir anneyim, ses çıkarmayacağım öyle mi?"

Ersoy, konuyla ilgili yaptığı paylaşımlarda bazı takipçilerinin kendisine tepki gösterdiğini de söylerken, "Firmaya bir düşmanlığım olduğuna kadar hayal dünyalarında senaryo üretmişler. Sadece komik. Ben bir anneyim, evladıma bu meyve suyunu içireceğim ve zehirlenme riski yaşayacağım, hiç ses çıkarmayacağım öyle mi? İşte o iş öyle olmuyor" dedi.

Ersoy, "Önlem alınsın diye bir anne olarak yazarım, siz buna karışamazsınız. Yok bir bakan eşine yakışır mıymış da, niye yazmışım da... İyi ki yazmışım ve paylaşmışım, ki bugüne kadar yüzlerce defa bu olay yaşanmış. Onu öğrenmiş oldum bana gelen DM mesajlarından. Bu arada markanın sahibinin kendi ürünüyle ilgilendiğini, evimden ürünün alındığını ve analize gönderildiğini de yazdım. 'Sonucu bekliyorum' dedim. Ve bana verilen cevap şu; 'Saklama koşullarından kaynaklanıyor." dedi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@