banner163

Kütahya'da hangi ilçeler mavi oldu? İki ilçe yüzde 80'i geçti

Kütahya'da aşılamada son durum... Hangi ilçeler mavi oldu? İki ilçe yüzde 80'i geçti...

SAĞLIK 17.08.2021, 17:22 17.08.2021, 17:35
Kütahya'da hangi ilçeler mavi oldu? İki ilçe yüzde 80'i geçti

Kütahya'da koronavirüs ile mücadelede aşılama çalışmaları devam ederken, il geneli halen mavi kategoriye giremedi... Öte yandan Kütahya'daki beş ilçe aşılamada mavi kategoriye ulaştı. Şaphane ve Simav ilçeleri aşılama oranında yüzde 80'i geçti... Kütahya'da mavi kategoriye ulaşan ilçeler Simav, Şaphane, Domaniç, Çavdarhisar ve Dumlupınar olarak açıklandı... 

Şaphane ve Simav ilçeleri yüzde 80'i geçti 

Kütahya’nın Simav ilçesinde, Koronavirüs (Covid-19) salgın hastalığına karşı uygulanan aşılamada yeni bir rekora ulaşılarak, ilçenin mavi kategoride yer aldığı bildirildi. AK Parti Simav İlçe Başkanı Ahmet Kulat, ilçedeki aşılama oranı yüzde 80’e ulaşarak yeni bir rekor tazelediğini ifade etti.

Kulat, “İlçemizdeki başarılı aşılama çalışmalarında büyük emeği olan Simav Doç.Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesi Başhekimi ve personeline, İlçe Sağlık Müdürü ve personeline, Aile Sağlığı Merkezi doktorları personeline ve aşısını olan duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Sonbahar’da yaşanması muhtemel bir salgın hastalığa önlem amacıyla, risk gurubunda olan ve aşı sırası gelen tüm vatandaşlarımızı aşı olmaya davet ediyorum” dedi.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@