Bu hafta 9 yeni film vizyona girecek

Bu hafta vizyona 9 yeni film giriyor...

SANAT 21.04.2022, 19:13
Bu hafta 9 yeni film vizyona girecek

Türkiye sinemalarında vizyona girecek filmler belli oldu. Bu hafta vizyona 4'ü yerli olmak üzere 9 yeni film giriyor. işte o filmler...

Kuzeyli (THE NORTHMAN)


Robert Eggers'in yönetmen koltuğunda olduğu, ABD yapımı filmde macera,dram,aksiyon yer almaktadır. Kuzeyli (The Northman),babası Kral Horvendil, ordusunun başında yetkili olan Fjölnir tarafınca öldürülürken bunu gören Viking prensi Amleth ise, yemin etmiş olduğu intikam mücadelesini konu almaktadır.

Cesur İtfaiyeci


Çocukların ve animasyon tutkunlarına düşkün olan vatandaşlarımızın çok hoşuna gidecek olan Cesur İtfaiyeci, babasının mesleği olan itfaiyeciliğin hayalini bir yandan kurup bir yandan da bu hayalin gerçekleşmesi için neler yapması gerektiğini konu alıyor.

Nuh'un Gemisi Cudi'de 2


Yönetmen koltuğunda Gürsel Ateşin yer aldığı komedi filmi olan Nuh'un Gemisi Cudi'de 2 nin konusunda iki aşık kişinin engellenemez kavuşma çabalarını ele alırken bir yadan da Şırnak belediyesindeki seçimlerin etrafındaki olayları aktarmaktadır.

Kuluçka


Genç bir kız hırs dolu ve takıntıya sahip olan annesini tatmin etmeye çalışırken, bu süreçte yaşadığı olayları konu almıştır. Kuluçka filminde, genç kız bir gün dolaşırken ormanlıkta değişik bir yumurta bulur. Kız yumurtayı aynı bir anne şefkatiyle sıcak tutarak, çatlaması olana kadar odasında gözü gibi bakar. Ama yumurta içinden çıkacak olan şey onu ve hayatını derinden etkilemeyi başaracaktır.

Sihirli orman : Peri kraliçesi


Sahavet Ahsen Kaçulu'nun yönettiği Sihirli Orman: Peri Kraliçesi, anlamadan girmiş oldukları ormandan çıkmak için Kraliçe Periyi kurtarma durumunda kalacak olan bir arkadaş grubunun hikayesini anlatmaktadır.

Cehennem Öfkesi


Savaş ve aksiyon türünde olan Cehennem Öfkesi: Ave Marie, yaşadığı toplumdaki kişiler tarafınca hain olarak tanınan Fransız uyruklu Marie DuJardin'in, bir şart karşılığında Amerikan askerleri tarafınca kurtarılacaktır. Peki, Marie DuJardin hayatta kalmayı başarabilecek mi?

Gün Batımı


Michel Franco'nun yönettiği Tim Roth, Charlotte Gainsbourg, Iazua Larios ve Henry Goodman başrolleri paylaştığı uluslararası ödüllü Gün Batımı filmi, Acapulco güneşinin altındaki bir tatilin şiddetli bir trajediyle yarıda kesilmesini konu ediniyor.

Kerr


Gerilim ve dram türündeki Kerr, yaşlı babasının cenazesi için geldiği kasabada bir cinayete tanık olan Can'ın yaşadıklarını konu alıyor. Babasının tuhaf arkadaşlarıyla tanışan Can, kapana kısılıp kaldığı kasabada olağandışı şeyler yaşanmaya başlar...

Hüddam'ın Soyu: Marid Cinleri


Mert Uzunmehmet'in yönettiği gerilim ve korku türündeki Hüddam'ın Soyu: Marid Cinleri, bir dans öğretmeni olan Hakan'ın, ailesinden miras kalan eski bir vazoda Marid kabilesinden bir cinin mühürlendiğini öğrenmesiyle gelişenleri anlatıyor.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@