Bu hafta vizyona girecek 6 film

Sinema salonlarında bu hafta üçü yerli, 6 film izleyiciyle buluşacak. Sinemalarda vizyona girecek 6 film. Hangi filmler vizyona giriyor?..

SANAT 05.02.2022, 11:04
Bu hafta vizyona girecek 6 film

Bu hafta vizyona girecek filmler

1- Kabus Sokağı

2- Dilberay

3- Moonfall

4- Kürtaj

5- Afacanlar: İş Başa Düştü

6- Arekalar

Kabus Sokağı filmi

Gerilim türünde olan Kabus Sokağı filminin yönetmeni Oscar ödülüne de sahip olan Meksikalı Guillermo del Toro. 

Kabus Sokağı filminin konusu: "Karnaval ekibine katılan Stanton Stan Carlisle, Matmazel Zeena ve alkolik kocası Pete'in zihin okuma numaralarının sırrını çözmek üzere yolar çıkar. Bu sırrı çözmeyeçalışan Stan Zeena ile rekabete girer. Fakat hiç beklemediği tehlikelerle karşılaşır.

Dilberay filminin konusu

Yönetmenliğini Ketche'nin yaptığı "Dilberay", zorlu bir yaşam mücadelesi verirken, müziğiyle insanlara ses olan Dilberay'ın hayat hikayesini işliyor.

Dilberay filminin oyuncuları

Dilberay'ı Büşra Pekin'in canlandırdığı filmin başrollerinde 24 Ocak'ta yaşamını yitiren Ayberk Pekcan ile Nursel Köse, Zeliha Kendirci ve Selen Uçer oynadı. Filmin senaryosunu Kamuran Süner ve Nalan Mert Savaş kaleme aldı.

Moonfall

Halle Berry, Patrick Wilson, John Bradley, Michael Pena ve Donald Sutherland'ın başrollerini paylaştığı "Moonfall" macera ve aksiyon tutkunlarını sinema salonlarına çekmeyi hedefliyor.

Moonfall filminin konusu

Yönetmenliğini Roland Emmerich'in üstlendiği filmde, yeryüzündeki yaşamın sonunu getirecek bir olaya nasıl engel olabileceğine dair bir fikri olan eski bir astronot ile ona inanan birkaç kişinin bu felaketi durdurma çabası anlatılıyor.

Kürtaj

Audrey Diwan tarafından sinema perdesine taşınan "Kürtaj" adlı yapımda Anamaria Vartolomei, Kacey Mottet Klein ve Luana Bajrami rol aldı.

Kürtaj filminin konusu

Film, Fransa'da kürtajın yasal olmadığı 1963'te, hamileliğini bitirmeye çalışan bir genç kadının hikayesini işliyor.

Afacanlar: İş Başa Düştü

Berat Efe Parlar, Gürgen Öz, Burak Hakkı, Balım Gaye Bayrak ve Bedir Bedir'in başrollerinde oynadığı "Afacanlar: İş Başa Düştü" komedi meraklılarının ilgisini çekmeye aday.

Afacanlar: İş Başa Düştü filminin konusu

Enes Ateş'in yönetmenliğini üstlendiği film, 13 yaşındaki Emirhan'ın, arkadaşlarıyla AVM'de bir gece geçirip VR oyunları oynama hayali üzerine yaşadıklarını ele alıyor.

Arekalar

Doruk Tüzel'in yönettiği korku filmi "Arekalar"ın başrollerini, Mert Engin, Hülya Yüksel, Reza Molazadeh, Ayşe Hasbin Ortaç ve Hasan Çitil paylaştı.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@