Eskişehir Büyükşehir sonucu açıkladı: 'Uygulamaya değer eser bulamadık'

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nden açıklama... 'Uygulamaya değer eser bulamadık'

SANAT 09.03.2021, 12:13
Eskişehir Büyükşehir sonucu açıkladı: 'Uygulamaya değer eser bulamadık'

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Günü Anıt Duvar Tasarım Yarışması" düzenlemiş, yarışmanın son katılım tarihi 31 Aralık 2020 olarak açıklanmıştı.

Seçilen eser Eskişehir'de bir yere yapılacaktı 

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan duyuruda, "Yarışma kamu yararına düzenlenmektedir. Yarışmada seçilen tasarım, tasarımcının isminin yer aldığı bir şekilde, Eskişehir Büyükşehir Beleidyesi tarafından yaptırılacaktır. Yarışmada başka bir ödül bulunmamaktadır" denilmiş ve seçilen tasarımın Eskişehir'de belirlenen bir alana yapılacağı belirtilmişti. 

Büyükşehir: Uyugulamaya değer eser bulunamadı 

Ancak Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan son açıklamada, "Jüri kararına göre uygulamaya değer eser bulunmamıştır. Jüri özel ödülüne "Tampon" isimli eser layık görülmüştür" denildi. 

Özel ödül alan eser ve sanatçısı paylaşılmadı 

Büyükşehir Belediyesi yarışma sonucunu sadece web sitesinden duyururken, yarışmaya katılımın düşük olduğu ifade edildi. Jüri'nin özel ödül verdiği belirtilen "Tampon" adlı eser ve eserin sahibi ile ilgili ise herhangi bir bilgi yer almaması da dikkat çekti. Özel ödül verilen eser ve sahibi merak ediliyor... 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@