banner163

Filiz Akın yoğun bakımdaydı... Yeni gelişme

Akciğerlerindeki rahatsızlık nedeniyle geçen hafta hastaneye kaldırılan ünlü oyuncu Filiz Akın'ın sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme...

SANAT 25.08.2021, 17:22 25.08.2021, 17:27
Filiz Akın yoğun bakımdaydı... Yeni gelişme

Türk sinemasının ünlü oyuncularından Filiz Akın akciğerlerindeki rahatsızlık nedeniyle geçtiğimiz hafta hastaneye kaldırılmış ve yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı. Akın 3 gün yoğun bakımda kaldı. Sağlık durumu iyiye giden sanatçının yoğun bakımdan çıktığı ve normal odaya alındığı öğrenildi. 

"Mideme tüp takıldı, serumla tedavi evde devam edecek"

Sosyal medya hesabından sevenlerini bilgilendiren Filiz Akın, hastaneden görüntülerini de paylaştı. 42 derece ateşle Sepsis'e karşı mücadele verdiği ifade edilen Filzi Akın şu notu paylaştı: "“Bu kadar üst üste gelen yangın ve sel felaketlerindeki acılara yürek dayanmıyor ve hastalanma derecesinde etkileniyor insan” demiştim. Burada ikinci kez Bodrum'da hastaneye getirilmişim. Tansiyon tehlikeli derecede düşük! Ateş 42. Sepsis'e karşı mücadelede ölümden kıl payı kurtaranlara, merak eden, iyileşme dilekleri ve dualarını yollayan sizlere çok teşekkür ederim. Mideme tüp takıldı. Serumla tedavi evde devam edecek bir müddet daha olsun."

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@