Tepebaşı Belediyesi'nden Sanat Kampı... Kayıtlar başladı

Tepebaşı Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek Sanat Kampı’nda katılımcılar, birbirinden farklı etkinliklerle sanat ve doğa ile iç içe 2 gün geçirecek.

SANAT 20.06.2022, 15:35 20.06.2022, 15:54
Tepebaşı Belediyesi'nden Sanat Kampı... Kayıtlar başladı

Tepebaşı Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek Sanat Kampı’nda katılımcılar, resim atölyesinden ahşam boyamaya, karikatür atölyesinden tiyatro gösterisine kadar sanat ve doğa ile iç içe 2 gün geçirecek.

Tepebaşı Belediyesi, Eskişehirlileri sanat, spor ve doğa ile bir araya getiren aktiviteler gerçekleştirmeye devam ediyor.

Eskişehir Toplum ve Sanat Derneği (ETOS) ve Dario Fo Eskişehir’in katkılarıyla düzenlenecek olan Sanat Kampı dopdolu geçecek. 25-26 Haziran tarihlerinde Kızılay Hasırca Kamp Alanı’nda düzenlenecek Sanat Kampı’nda; kitap takas etkinliği, fotoğrafçılık atölyesi, resim atölyesi, tiyatro gösterisi, karikatür atölyesi, seramik atölyesi, yaratıcı fikirler atölyesi, tiyatro atölyesi ve ahşap boyama atölyesi etkinlikleri gerçekleştirilecek.

26 Haziran Pazar günü ise yapılacak 4 kilometrelik yürüyüşün ardından kamp sona erecek. 18 yaş üstü yetişkinlerin katılabileceği etkinlikte yer almak isteyen vatandaşlar, duyuru afişinde yer alan QR kodu okutarak ilgili formu doldurabiliyor.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@