banner163

Volkan Konak'tan Bozüyük'te hıncahınç konser

Volkan Konak, Bozüyük'ün kurtuluşunun 99. yılı konserinde sahne aldı, konser yoğun ilgi gördü.

SANAT 05.09.2021, 10:23 05.09.2021, 11:43
Volkan Konak'tan Bozüyük'te hıncahınç konser

Bilecik'te, Bozüyük Belediyesi'nin Bozüyük'ün düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlediği Volkan Konak konseri yoğun ilgi gördü.

Bozüyük Belediyesi Kapalı Pazar Otoparkında ücretsiz olarak gerçekleştirilen konsere binlerce kişi katıldı. Volkan Konak gecede sevilen şarkılarını ve türküleri Bozüyüklüler için söyledi. 

Bozüyük'ün düşman işgalinden kurtuluşunun 99'uncu yıldönümü dolayısıyla “Kurtuluş Günleri Etkinlikleri” kapsamında programlar düzenlendi. İlçenin düşman işgalinden kurtuluş günü olan 4 Eylül tarihinde ise on binlerce vatandaş, Yavuz Seçkin'in çeşitli taklitleriyle ve Volkan Konak'ın şarkılarıyla bir araya geldi. Etkinlikler öncesi CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ve Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu tarafından Kurtuluş Günleri Etkinliklerinde sahne alan sanatçılara plaketleri taktim edilirken, Türkiye Voleybol Federasyonu’nun İzmir'in Dikili ilçesinde düzenlediği turnuvada birinci olan Bozüyük Belediye Spor Mini Voleybol Takımı ile kulübün alt yapı sporcularına hediyeler verildi. Çeşitli kombinasyonlarla yapılan ışık, alev ve havai fişek gösterileriyle göz dolduran geceyi, vatandaşlar cep telefonları ile an ve an kayda aldı.

 

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@