banner163

Ahmet Ataç: Eskişehir'e kadın başkan çok yakışacak

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, CHP Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Ayşe Ünlüce ile birlikte Eskişehir Akköylüler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleriyle iftarda buluştu.

SİYASET 25.03.2024, 03:03 25.03.2024, 03:07
Ahmet Ataç: Eskişehir'e kadın başkan çok yakışacak

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, CHP Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Ayşe Ünlüce ile birlikte Eskişehir Akköylüler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi ve üyeleriyle iftarda bir araya geldi.

Tepebaşı Davet Salonunda gerçekleşen iftar programın Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ın yanı sıra Ayşe Ünlüce, dernek yönetimi ve üyeleri katıldı. 

“Eskişehir’e kadın başkan çok yakışacak”

Programda konuşan Ataç, “Ramazan dayanışma, paylaşma ayıdır. Bu iki kelime gerçekten çok değerlidir. Hep söylüyorum iftar sofrası çok farklıdır. Çünkü hiçbir insanın ayırt edilmediği bir sofradır. Bu sofrada insanlar hem sosyalleşiyorlar hem de dini ritüellerini yerine getiriyorlar. Ayşe Ünlüce’nin Büyükşehir Belediye Başkanı olmasını çok istiyorum. Çünkü Büyükşehirde rahatlıkla birlikte hareket edebileceğimiz veya fikir alışverişinde bulunabileceğimiz bir kadın adayımız. Hep söylüyorum. 100’üncü yılda Eskişehir’e bir kadın başkan çok yakışacak. Önceki dönemler olduğu gibi gelecek dönemde de birlik ve beraberlik içinde Eskişehir’imizde huzur içinde yaşamaya devam edeceğiz” dedi. CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Ayşe Ünlüce, “10 Ocak’ta adaylığım açıklandığı günden bu yana sahada vatandaşlarımızla buluşuyorum. Gittiğimiz her yerde Ahmet Başkanıma olan sevgiyi görüyorum. İnşallah ben de Ahmet Başkanım gibi Eskişehirli hemşehrilerim tarafından bu sevgiye layık olurum. Sizler bize destek verdiğiniz sürece bu kente hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@