Eskişehir'in 40 yıllık muhtarı için teşekkür töreni

Eskişehir'de 1984'ten beri Gültepe Mahallesi'nde muhtarlık yapan ve son yerel seçimde aday olmayıp görevi yeni seçilen Canan Özkara'ya devreden Ali Al için vefa ve teşekkür töreni düzenlendi.

SİYASET 23.04.2024, 13:21
Eskişehir'in 40 yıllık muhtarı için teşekkür töreni

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, uzun yıllardır muhtarlık görevini yürüten ve 31 Mart Yerel Seçimlerinde aday olmayan Gültepe mahalle muhtarı Ali Al’a hizmetlerinden dolayı düzenlenen törende teşekkür plaketi takdim etti.

Türkiye’nin en uzun süre görev yapan muhtarları arasında yer alan Gültepe mahalle muhtarı Ali Al için muhtarlık binasında Gültepe’nin yeni seçilen muhtarı Canan Özkara tarafından bir vefa töreni düzenlendi. 

Düzenlenen törene Eskişehir Büyükşehir Başkanı Ayşe Ünlüce, Eskişehir Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Başkanı Kamer Ali Durur, emektar muhtar Ali Al, Gültepe mahallesi muhtarı Canan Özkara, muhtarlık azaları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Ali Al’a başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür eden Ayşe Ünlüce, Eskişehir’e verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi takdim etti. Ali Al ise çok duygulandığını ifade ederek Ünlüce’ye teşekkür etti. Ünlüce, yeni seçilen muhtar Canan Özkara’yı tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi. 

1984 yılından beri 40 yıl muhtarlık yapan 77 yaşındaki Ali Al 31 Mart Yerel Seçimlerinde aday olmamıştı.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@