Ahmet Ataç: Eskişehir'in güveni bizimle

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç'ın Muttalip Seçim İletişim Merkezi açılışı yoğun bir katılımla gerçekleşti.

SİYASET 17.02.2024, 12:24 17.02.2024, 12:55
Ahmet Ataç: Eskişehir'in güveni bizimle

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç'ın Muttalip Seçim İletişim Merkezi açılışı yoğun bir katılımla gerçekleşti. 

CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayşe Ünlüce ve Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un da katıldığı açılışta konuşan Ahmet Ataç, "Eskişehir'in güveni bizimle. Büyükşehir'de, Odunpazarı'nda, Tepebaşı'nda hep birlikte güzel günler yeniden bizim olacak" dedi. 

"Muttalip'e bir düğün salonu ve kreş yapacağız"

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç açılışta yaptığı konuşmada,  “Buradaki Belediye hizmet binamızın yanına bir temel attık. Buraya bir düğün salonu ve bir kreş yapacağız. Buradaki annelerimiz gönül rahatlığıyla çocuklarını bırakacaklar” dedi.

Açılış törenine Ataç’ın yanı sıra CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Eskişehir Büyükşehir Belediye (EBB) Başkan Adayı Ayşe Ünlüce, Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe, CHP Eskişehir İl Başkanı Talat Yalaz, CHP Tepebaşı İlçe Başkanı Elif Zümrüt Çerçi Kangal ile çok sayıda vatandaş katıldı.

“Bizde yalan dolan yok”

Ahmet Ataç, “Sevgili dostlar, bu serin havada bu meydanı doldurdunuz. Size minnettarım. Bizim yalnız bırakmadınız, her zaman yanımızda oldunuz. Ben ne zaman gelsem kahveye, eve, cenazeye, düğüne hep sıcak ilginizi verdiniz bana. Ama bir şey noksan, oyu azıcık verdiniz. Oyunuzu fazlalaştıralım. Olur mu? En azından iktidar partisine verdiğiniz kadar vermenizi rica ediyorum. Muttalip’imizi farklı yere götüreceğiz. Sevgili dostlar, burada çok güzel günlerimiz geçti. Beraber ağladık, beraber sevindik, beraber yol yürüdük. Ramazan'da olsun, Çanakkale'de olsun, her yerde beraber olduk. Bu bizim samimiyetimiz, size olan düşkünlüğümüz. Bizde yalan yok, dolan yok, hile yok, hurda yok, namussuzluk yok. Bir tek şey var, insan sevgisi var. O sevgi de sizlere ait arkadaşlar. Sevgiyi verdiniz” dedi. 

“Eskişehir’de ciddi bir sevgi, birliktelik var”

Ataç, “Bugün üç belediye başkanı olarak karşınıza çıktık. Bildiğiniz gibi şu anda Büyükşehir Belediye Başkanımız Yılmaz Hocamız emekli oldu artık. Onun yerine Ayşe bacımızı gösterdi. Ayşe bacımız huzurunuzda. Kendisi yaklaşık 8 yıldır Büyükşehir Belediye Başkanımız Yılmaz Büyükerşen ile beraber yol aldı. Kendisi çok iyi bir hukukçudur. Aynı zamanda Yılmaz Hocamdan belediyeciliği de iyi öğrendi. Bugün karşınıza deneyimli bir bürokrat olarak değil, deneyimli bir siyasetçi olarak çıktı. Bu hakkı verelim arkadaşlar. Eğer bana oy verecekseniz Ayşe bacımıza da, Kazım başkanımıza da oy verin. Bu üçlüyü bozmayın. Çünkü şu anda Eskişehir'de ciddi istikrar var. Ciddi sevgi var, ciddi olarak birliktelik var. Bu konforu bozmayalım. Bilmediğiniz kişilere oyunuzu paylaşmayın arkadaşlar. Biz size istediğiniz zaman her türlü hizmeti verdik, her türlü arkadaşlığı verdik, dostluğumuzu verdik. Samimiyiz. Hakikaten samimiyiz. Sizin de samimiyetinize çok inanıyorum. Çok teşekkür ediyorum sizlere” ifadelerini kullandı.

“Muttalip’e kreş yapacağız”

Ahmet Ataç, “Buradaki belediye hizmet binamızın yanına bir temel attık. Buraya bir düğün salonu ve bir kreş yapacağız. Buradaki annelerimiz gönül rahatlığıyla çocuklarını bırakacaklar. Düğün salonunda da iyi günde kötü günde bu çatı altına gireceğiz. Bunlar için bir zaman veremiyorum ama en kısa sürede hizmete açacağız o günde beraber olacağız” diye konuştu. 

“Muttalip’in kapılarını ranta açmayacağız”

CHP İl Başkanı Yalaz, “Bu soğuk havaya rağmen bu kalabalığı görünce hep birlikte Muttalip’in bu seçime hazır olduğunu gözlemliyoruz. AKP diyor ki Muttalip bizim kalemizdir. Ne yaptınız da Muttalip sizin kaleniz oluyor. Büyükşehir yasasını çıkartarak Muttalip’i bir mahalle haline getirip hem Muttalip’in öz benliğine zarar verdiniz hem de güzel Muttalip beldesini dağıttınız. Neyse ki Ahmet Başkanımız var ve Muttalip en güzel hizmete almaya devam ediyor. Mahallelere hizmet götüreceğiz. AK belediyecilik ve gerçek belediyecilikle tanıştıracağız diyor. Ama bizler biliyoruz ki AK belediyecilik diye kast ettikleri karar AK belediyeciliği. Ve gerçek belediyecilik yaptıklarına yönelik iddiasına yönelik ise gidip kendi yönettikleri belediyelere bakınız. Belediyecilik bizim işimizdir. Belediyecilik bizim belediye başkanlarımızın işidir. Ve Muttalip bunu en iyi şekilde görmektedir. Bu nedenle AK Belediyecilik dedikleri karar AK Belediyeciliğine hiçbir şekilde izin vermeyecek bu şehrin, Muttalip’in kapılarını ranta açtırmayacağız. Ve hep birlikte mücadele ederek kazanacağız” diye konuştu.

Belde Evlerinden yararlanan Gülşah Baysal, yaptıkları hizmetlerden dolayı Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’a ve ekibine teşekkürlerini iletti.  Konuşmaların ardından vatandaşlar ile birlikte seçim iletişim merkezinin açılışını gerçekleştirdi.

Çamlıca İletişim Merkezi de bugün açılıyor

Ahmet Ataç'ın Çamlıca Seçim İletişim Merkezi açılışı da bugün saat 14.00'te Çamlıca Mahallesi Birlik Caddesi No: 31 (Ziraat Bankası yanı) adresine gerçekleşecek. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@