banner163

Ahmet Ataç koltuğu devretti... Ne öğüt verdi?

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamını Özel Çağdaş Okulları'ndan öğrencilere emanet etti ve bir öğüt verdi...

SİYASET 22.04.2022, 12:43 22.04.2022, 12:49
Ahmet Ataç koltuğu devretti... Ne öğüt verdi?

Eskişehir'de, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Özel Çağdaş Okullarından 5 öğrenci ile bir araya geldi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Başkan Ataç, makamını çocuklara emanet etti.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Özel Çağdaş Okulları’ndan 2’nci sınıf öğrencileri Kaya Demirel, Arya Eyipoğlu, 4’üncü sınıf öğrencisi Burak Akyıldız, 5’inci sınıf öğrencisi Meriç Hastürk, 6’ncı sınıf öğrencisi Ahmet Emre Madak ve okul öğretmenlerinden Perihan Selma Savaş’ı makamında ağırladı. Tepebaşı Belediyesi’nin projelerinin konuşulduğu ziyarette öğrenciler Ataç’a belediye hizmetleri ve projeleriyle ilgili merak ettiklerini sordu.

Makam koltuğuna oturdular

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ziyarete gelen çocuklar sırayla Başkan Ataç’ın makam koltuğuna oturdu. Başkan Ataç’ın “Belediye başkanı olsaydın ne yapardın?” sorusunu cevaplayan çocuklar, tematik parklar, engelliler için oyun alanları, eskrim sporu için alanlar yapmak istediklerini söyledi.

Ahmet Ataç'tan öğüt: Kiminiz belediye başkanı, kiminiz cumhurbaşkanı olacaksınız... Ama bunun için derslerinize çok iyi çalışmanız gerek 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ataç, “Bizlerden sonra sizler bu ülkede görevler alacaksınız. Kiminiz belediye başkanı olacaksınız kiminiz cumhurbaşkanı olacaksınız. Ama bunun için derslerinize çok iyi çalışmanız gerekecek” dedi.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@