banner163

AK Parti'den Kazım Kurt'a "buz pisti" çağrısı!

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Ali Acar'dan, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'a "buz pisti" çağrısı geldi...

SİYASET 20.01.2021, 12:32
AK Parti'den Kazım Kurt'a "buz pisti" çağrısı!


Kar yağışı sonrasında yaşanan buzlanmalara ilişkin AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Ali Acar yaptığı açıklamada, Odunpazarı Belediyesi'ne ve Kazım Kurt'a bir çağrıda bulundu.

"Vatandaşlar şikayetçi, böyle belediyecilik olmaz"

Ali Acar, vatandaşlardan Odunpazarı'nda yollardaki buzlanmalara ilişkin şikayetler geldiğini ifade ederek, "Kış geldi, geç de olsa kar yağışı şehrimizde hakim oldu. Uzmanların günler öncesinden uyarılarda bulunmasına rağmen Odunpazarı Belediyesi hiçbir tedbir almayarak yine sınıfta kaldı. Araçları sokaklardan çıkamayan ya da evinden çıkınca sokağında buzlanmadan kaynaklı sorun yaşayan vatandaşlarımızın şikayetleri var. Günlerdir hiçbir çözüm üretemeyen, vatandaşların mağduriyetine kulak vermeyen bir belediyemiz var ne yazık ki... Birkaç işlek caddede temizlik yapar gibi görünüp çektikleri fotoğrafları sosyal medyada paylaşmakla belediyecilik olmaz" dedi.

Ali Acar açıklamasıyla birlikte bu fotoğrafları paylaştı

"Ortalık buz pistine döndü, ancak keyif vermiyor, çözüm üretilmeli"

Ali Acar, "Odunpazarı Belediyesi bir an önce kaynaklarını hizmet için kullanmalıdır ve vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm üretmelidir. Ortalık buz pistine döndü. Ancak bu keyif veren bir aktivite değildir kesinlikle. İnsanlar eziyet çekerken sıcak odalarında oturan belediye yetkilileri, evlerinden belediyeye giden yolları temizletmekle yetinmemeli. Her vatandaşımıza sağlıklı bir hizmet sunmalıdır. Biz vatandaşlarımızdan iletilen sorunların takipçisi olmaya devam edeceğiz. Sayın Kazım Kurt'un da aynı hassasiyette olmasını umuyoruz" dedi.
 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@