banner163

AK Parti Emirdağ'da yeni yönetim kurulu belli oldu

AK Parti Emirdağ İlçe Başkanlığı'nda yeni ilçe yönetim kurulu açıklandı...

SİYASET 09.02.2022, 00:29 09.02.2022, 00:33
AK Parti Emirdağ'da yeni yönetim kurulu belli oldu

AK Parti Emirdağ İlçe Başkanlığı’na eski yönetim kurulu üyesi Erkan Karakuş'un atanması sonrasında, yeni AK Parti Emirdağ ilçe yönetim kurulu üyeleri de belli oldu.

AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı Erkan Karakuş yaptığı açıklamada, yeni yönetim kurulu üyelerini açıkladı.

Karakuş, açıklamasında, "AK Parti Genel Merkezi’miz tarafından yapılan görevlendirme ile AK Parti Emirdağ İlçe Başkanlığı görevi tarafıma tevdi edilmesinin ardından partililerimizle yaptığımız istişareler sonucunda Emirdağ Yönetim Kurulu’muzu oluşturduk. AK Partimiz göreve geldiği günden bu yana gönüllere girerek bu aşamaya gelmiştir. Bizden önce yönetime gelen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederken; yeni gelecek olan arkadaşlarımızla zorlu bir yola girdiğimizin farkında olarak hedefimize koşar adımlarla ilerleyeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Sen, ben, o yerine BİZ diyebileceğimiz ve ayrıştırmanın olmayacağı bir yönetim ile Emirdağ’ımıza hizmet etmeye başlıyoruz. Genel Merkezimiz, Afyon İl Başkanlığımız ve Emirdağ’daki partililerimizle yoğun geçen görüşmelerin ardından partimizi 2023 hedeflerine ulaştıracak AK listeyi sunuyorum. Hayırlı uğurlu olsun" dedi. 

Yeni ilçe yönetim kurulunda kimler var?

Yeni ilçe yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Başkan; Erkan Karakuş; Yönetim Kurulu Üyeleri; Halit Aydın, Müslüme Köylü, Kerem Bayrak, Süleyman Buzlu, Elif Çakallı, Hanefi Çınar, Muhammet Demircan, Süleyman Kocabıçak, Emrah Mola, Hasan Polat, Metin Çelik, Hasan Akçeşme, Abdilkadir Şevik, İzzet Azbent, Önder Çinier, Hüseyin Baykal, Tekin Akaydın, İbrahim Küçüktaş, Hayrettin Çardak, Yasemin Kantarcı.

Yorumlar (1)
Abdulkadir yurdakul 10 ay önce
Sevgili başkanım erkan kardeşim ben sanayiden oto boyacı kıral usta biliyorsun piribeyli muhtar adayı yim bizim köy şuan çok bir boşluk içinde sokaklarda bozuk yerler var her yer perişan ne olacak bu koyun hali hüseyin beyefendi hiç ilgilenmiyormuş köylüler öyle diyor bi yardim ci olda eksikler yapılırsa iyi olur seni seviyoruz kadir yurdakul piribeyli köyü muhtar adayı

Gelişmelerden Haberdar Olun

@