banner163

AK Partililer halı sahada buluşuyor... Günay da kabul etti ama bir şartla...

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, AK Partili gençleri halı saha maçına davet etti... Daveti Milletvekili Emine Nur Günay da kabul etti, ama bir şartla...

SİYASET 06.03.2021, 18:25
AK Partililer halı sahada buluşuyor... Günay da kabul etti ama bir şartla...

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, sosyal medyadan yazdığı mesajda AK Parti Eskişehir Gençlik Kolları Başkanı Musab Tayyib Altınkaynak'a "Halı sahalar açıldı.. Musabcım ne dersin var mısınız bizimle maça?" diye seslendi. 

"Halı sahalara hasret kaldık, hazırız"

Musab Tayyib Altınkaynak da bu çağrıya, "Başkanım halı sahalara hasret kaldı arkadaşlar, yeri ve zamanı söylemeniz yeterli biz hazırız" yanıtını verdi. Musab Tayyib Altınkaynak ve AK Partili gençler bu çağrıya olumlu cevap verirken, sosyal medyada AK Partililer arasında çok sayıda mesaj yağmaya başladı... 

Nabi Avcı ve Emine Nur Günay'ı da davet ettiler 

Öte yandan AK Partili Yasin Sarı da, "İl yönetimi kadroyu tamamlayamamış sizleri de bekleriz sayın vekillerim @NabiavciF @EmineNurGunay" diyerek, AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Nabi Avcı ve Prof.Dr. Emine Nur Günay'ı etiketlediği bir mesaj paylaştı. 

Emine Nur Günay "Memnuniyetle" dedi, "Ancak..." diye ekledi... 

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Emine Nur Günay'dan da bu davete "Memnuniyetle" yanıtı ve gülen yüz emojisi ile yanıt verdi. Öte yandan bu mesajına bir ekleme de yaptı: "Ancak pandemi kurallarına uyarak" ve maskeli emoji görüntüsü paylaştı. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@