banner163

Audi A8 Türkiye gündeminde... CHP'li Kazım Kurt "Binmekten gocunmam" demişti

Rize Valisi'nin Audi A8 makam aracı kullanması sosyal medyada bazı kesimlerce eleştirildi ve tartışılıyor... Bu tartışma Eskişehir'de CHP'li Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un Audi A8 lüks makam aracını da yeniden akıllara getirdi... Kazım Kurt eleştiriler karşısında "Audi A8'e binmekten gocunmam" demişti...  

SİYASET 14.08.2021, 13:47 14.08.2021, 13:53
Audi A8 Türkiye gündeminde... CHP'li Kazım Kurt "Binmekten gocunmam" demişti

Karadeniz'de ve Rize'deki sel sonrasında Rize Valisi'nin Audi A8 makam aracı bazı kesimler tarafından sosyal medyada gündeme taşındı ve eleştirilmeye başladı.

Sosyal medyada Audi A8 tartışması 

Makam aracının Audi A8 marka lüks bir araç olması eleştirileri sosyal medyada tartışılırken, twitter'da da konu trend topic oldu. 

Cüneyt Özdemir de gündeme taşıdı 

Gazeteci Cüneyt Özdemir de konuyu gündeme taşıyan ve Youtube kanalında eleştiren isimler arasında yer aldı. Özdemir, "Cumhurbaşkanı, Bakanlar, üst düzeyler neyse... Ama Vali, Belediye Başkanı, Rektör... Bu bürokratlar Audi A8'e binmemeli. Binen varsa çekip atın bana" diye konuştu. 

Kazım Kurt'un Audi A8 makam aracı da tartışma yaratmıştı 

Audi A8 makam aracı tartışmaları, Eskişehir'de CHP'li Kazım Kurt'un Odunpazarı Belediye Başkanı seçilmesi sonrasında belediyenin kiraladığı makam aracını, Audi A8 marka lüks bir araçla değiştirmesini yeniden akıllara getirdi. 2014 yılında gündeme gelen tartışmalarda Kazım Kurt bu nedenle çok eleştirilmişti.

CHP'Lİ Kazım Kurt, Audi A8'i savunmuş, "Belediye Başkanı olarak binmekten gocunmam" demişti.  

Kazım Kurt, makam aracının Audi A8 marka araca dönüşmesi ile ilgili o dönemde yaptığı açıklamada bu durumu savunmuş ve "Ben belediye başkanı olarak A8'e binmekten hiçbir zaman gocunmam" demişti. Kazım Kurt o dönem tartışmaları büyüten açıklamasında, "Belediyemiz bünyesinde kullanılmakta olan makam aracı Audi A6 iken şimdi A8 oldu. Bunun neden sorun olduğunu da anlamış değilim. Ben belediye başkanı olarak A8'e binmekten hiçbir zaman gocunmam. Yani şimdiye kadar Odunpazarı belediye başkanı A6'ya biniyormuş, bundan sonra A8'e biner. Bunda çok şey değişmez" demişti. "Bu araç belediyeye alınmış değil kiralık bir araçtır" diyen Kazım Kurt 2014'teki açıklamasında aracın yıllık kira bedelinin de 62 bin lira olduğu söylemişti.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@