Ayşen Gürcan: Verdiğimiz sözleri tutuyoruz, gençlerimize hayırlı olsun

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Ayşen Gürcan: Verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz, gençlerimize hayırlı olsun...

SİYASET 23.11.2023, 11:51 23.11.2023, 11:57
Ayşen Gürcan: Verdiğimiz sözleri tutuyoruz, gençlerimize hayırlı olsun

Aile ve Gençlik Fonu kurulmasına dair kanun teklifi TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi. 

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Ayşen Gürcan konuyla ilgili yaptığı paylaşımda, "Verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz… Aile ve Gençlik Fonu’nun kurulmasına dair kanun teklifini TBMM Genel Kurulu’nda kabul ettik. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim döneminde müjdesini verdiği üzere kurulan fon ile gençlerimizin yuva kurmasını kolaylaştıracağız. Ayrıca fon aracılığıyla genç girişimlere ve gençlerin gelişimlerine dönük projelere de destek olacağız. Gençlerimize hayırlı olsun" dedi. 

Evlenecek gençlere faizsiz kredi imkanı da sağlanacak 

Aile ve Gençlik Fonu ile yeni evlenecek gençlere faizsiz kredi imkanı da sağlanacak. 2 yıl geri ödemesiz, 4 yılda geri ödeme şartı olan kredinin miktarı 150 bin lira olacak. Uygulama, deprem bölgesindeki 4 pilot ilde Kahramanmaraş, Adıyaman, Hatay ve Malatya'da başlayacak. Başvurular, yasa yürürlüğe girdikten sonra dijital ortamda alınacak. Fondan yararlanmak için yaş kriteri aranmayacak.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@