banner163

Babacan Büyükerşen'e selam gönderdi... Ebru Emre'de büyük değişim!

Ali Babacan'dan Yılmaz Büyükerşen'e selam götürdü... Ebru Emre'de, Eskişehir siyasetinde ve DEVA Partisi'nde çok konuşulacak değişim!

SİYASET 29.08.2021, 15:31 29.08.2021, 15:38
Babacan Büyükerşen'e selam gönderdi... Ebru Emre'de büyük değişim!

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Tepebaşı İlçe Başkanı Ebru Emre ve yönetim kurulu üyeleri, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret etti. 

Ebru Emre'de büyük değişim... Büyükerşen'i öve öve bitiremedi

Ziyaretle ilgili yapılan açıklamada, Ebru Emre'nin DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın Büyükerşen’e selamlarını ilettiği belirtildi. Ebru Emre, Büyükerşen'e, "Siyasette sizden öğrendiğim çok şey var. Yaptığınız çalışmaları ilgiyle ve severek takip ediyoruz. Şehir dışına çıktığımızda Eskişehir’den geldiğimizi belirttiğimizde, insanlar ‘Yılmaz Büyükerşen’in şehrinden mi geliyorsunuz?’ diyorlar. Eskişehir’i yaşanabilir bir şehir yaptığınız için teşekkür ediyorum” dedi.Büyükerşen de DEVA Partisi ilçe başkanı ve yönetimine teşekkür ederek, Ebru Emre ve yönetim kurulu üyelerine siyasi hayatlarında başarılar diledi.

AK Partili ve Büyükerşen'i eleştiren isimlerdendi... 

Çok değil, daha bir yıl öncesinde Yılmaz Büyükerşen'e sert eleştirilerde bulunan Ebru Emre'deki bu değişim dikkat çekti. Uzun yıllar AK Parti üyesi olan, AK Parti Kadın Kolları'nda görev alan, AK Parti'de İl Başkan Yardımcılığı yapan, 2018'de AK Parti'den meclis üyesi adayı olmak için başvuruda bulunan Ebru Emre, Ali Babacan'ın DEVA Partisi'nin kurması sonrasında DEVA Partisi'ne geçmiş ve Tepebaşı İlçe Başkanı olmuştu. 

Gözler İsmail Haşim Ateş'e döndü... 

Öte yandan, Ebru Emre'nin Yılmaz Büyükerşen'i öve öve bitiremeyen sözleri dikkat çekerken, Eskişehir siyasetinde ve DEVA Partisi'nde de çok konuşulacağı düşünülüyor. Gözler ister istemez, Büyükerşen mağduru olan DEVA Partisi Eskişehir İl Başkanı İsmail Haşim Ateş'e döndü... İsmail Haşim Ateş'in bu ziyaret ve sözlerle ilgili ne diyeceği merak konusu... 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@