Barış Yarkadaş: Eskişehir'de Kazım Kurt aday olacak

CHP'li Barış Yarkadaş, tv100'deki canlı yayında CHP'nin Eskişehir Büyükşehir Belediyesi adayının Büyükerşen değil, Kazım Kurt olacağını söyledi.

SİYASET 28.12.2023, 21:56 28.12.2023, 22:14
Barış Yarkadaş: Eskişehir'de Kazım Kurt aday olacak

CHP'li Barış Yarkadaş'tan çok konuşulacak sözler... 

Barış Yarkadaş, tv100'de bu akşamki canlı yayında CHP'nin adayları hakkında konuşurken, Eskişehir'de Yılmaz Büyükerşen'in yeniden aday gösterilmesinden vazgeçildiğini ve Büyükşehir adayının Kazım Kurt olacağını iddia etti. 

"Büyükerşen yönünde eğilim vardı ama bugün itibariyle Kazım Kurt öne çıktı, Eskişehir'de değişim olacak"

Barış Yarkadaş, programda, "CHP'de ciddi bir değişim olacak. Mesela Yılmaz Büyükerşen'in pazartesi günü aday gösterileceği yönünde bir eğilim vardı ama Eskişehir'de Yılmaz Büyükerşen'in yerine bugün itibariyle başka bir adayın isminin öne çıktığı söyleniyor. Muhtemelen Kazım Kurt, Odunpazarı Belediye Başkanı'ndan bahsediliyor" dedi. 

"Hoca aday olmak istiyor tabii"

Erdoğan Aktaş'ın "Hoca istiyor mu peki?" sorusu üzerine Yarkadaş, "İstiyor, istiyor tabii. Bizim yayınımızda adaylığını açıkladı" yanıtını vererek Büyükerşen'in daha önce canlı yayında yeniden aday olmak istediği açıklamasını hatırlattı. 

"Eskişehir'de bir değişim olacağı görülüyor"

Bu sırada programdaki AK Parti 26. dönem milletvekili Mehmet Metiner, "Taht bırakılır mı" sözüyle araya girerken, Barış Yarkadaş, "Orada bir değişim olacağı görülüyor" diye ekledi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@