banner163

BBP sordu: Neden kaldırdınız?

Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölüm yıldönümü nedeniyle Eskişehir'de BBP ve Türk Ocakları tarafından asılan pankartların Büyükşehir ve Odunpazarı Belediyesi personeli tarafından kaldırıldığını söyleyen BBP MKYK Üyesi Ahmet Namık Akdoğan tepki gösterdi, "Neden kaldırdınız" diye sordu...

SİYASET 26.03.2022, 15:31 26.03.2022, 18:15
BBP sordu: Neden kaldırdınız?

BBP'den BBP MKYK Üyesi Ahmet Namık Akdoğan'dan sert tepki... 

Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölüm yıldönümü ve anma etkinlikleri nedeniyle Eskişehir'de BBP ve Türk Ocakları tarafından asılan pankartların Büyükşehir ve Odunpazarı Belediyesi personeli tarafından kaldırılmasına BBP'den tepki geldi, BBP MKYK Üyesi Ahmet Namık Akdoğan sosyal medyada pankartın kaldırılma anına ilişkin bir video paylaşarak pankartların neden kaldırıldığını sordu. 

Konuyla ilgili görüştüğümüz Ahmet Namık Akdoğan, "Her yıl anma etkinliklerimiz için pankartlarımızı asıyorduk, daha önce böyle bir şeyle karşılaşmamıştık. Reşadiye Camii önünde astığımız pankartın yerinde olmadığını görünce, güvenlik kamerası görüntülerini inceledik, belediye aracından inen bir kişinin pankartı alıp araca atıp götürdüğünü tespit ettik" dedi. 

Türk Ocakları'nın astığı pankartların da aynı şekilde kaldırıldığını belirten Ahmet Namık Akdoğan, "Bir aracın Büyükşehir Belediyesi aracı, diğer pankartları kaldıranların da Odunpazarı Belediyesi personeli olduğunu öğrendik. Neden böyle bir şey yapıldı bir açıklama bekliyoruz" diye konuştu. 

Ahmet Namık Akdoğan'ın paylaştığı video görüntüsünü aşağıdaki paylaşımdan izleyebilirsiniz 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@