banner163

Çanakkale'ye tüm milletvekilleri ve MKYK üyeleri davet edildi... Eskişehir de katılacak

1915 Çanakkale Köprüsü'nün 18 Mart'ta gerçekleştirilecek açılışı için heyecan sürerken, açılışa AK Partili tüm milletvekilleri ve MKYK üyelerinin de davet edildiği belirtildi... Büyük açılışa Eskişehir de katılacak.

SİYASET 15.03.2022, 15:44 15.03.2022, 16:26
Çanakkale'ye tüm milletvekilleri ve MKYK üyeleri davet edildi... Eskişehir de katılacak

"Çanakkale Boğazı'nın gerdanlığı" olarak nitelendirilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nde 18 Mart'ta gerçekleştirilecek açılış için hazırlıklar sürüyor.

Asya ile Avrupa kıtalarını Çanakkale Boğazı'nda ilk kez birbirine bağlayan 1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılışı 18 Mart'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacak. 

Çanakkale'ye tüm milletvekilleri ve MKYK üyeleri davet edildi

Açılış törenine AK Partili tüm milletvekilleri ve MKYK üyelerinin de davet edildiği belirtildi. AK Parti milletvekilleri ve MKYK üyelerinin törene katılımı için Ankara'dan özel uçak kaldırılacağı ifade edildi.  

Eskişehir de katılacak 

Açılışa davet edilen AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Nabi Avcı, AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Emine Nur Günay ve Eskişehirli AK Parti MKYK Üyesi Burhan Sakallı'nın da açılışa katılması bekleniyor. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@