CHP Bilecik'te bir istifa daha! "Belediyede yaşananlar kabul edilemez"

CHP Bilecik'te şok bir istifa daha yaşandı! Partiden istifa ettiğini açıklayan eski ilçe başkanı, "Bilecik Belediyesi'nde yaşananlar kabul edilemez" dedi.

SİYASET 10.03.2022, 23:13 10.03.2022, 23:21
CHP Bilecik'te bir istifa daha! "Belediyede yaşananlar kabul edilemez"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski Bilecik Merkez İlçe Başkanı Metin Özbekar partisinden istifa etti.

2001- 2004 yılları arasından CHP Bilecik Merkez İlçe Başkanlığı yapan, 2004 yılında ilçe başkanlığından istifa ederek, Bilecik Belediye Meclis üyesi seçilen Metin Özbekar, partisinden istifa etti.

"Bilecik Belediyesinde yaşanan olaylar kabul edilemez"

Özbekar istifa açıklamasında, "Bugüne kadar CHP üyesi olmaktan gurur duydum. Partinin yönetim kademelerinde bulundum. Gelinen süreçte mevcut iktidarın tüm yanlışlarına rağmen CHP genel merkez yöneticileri ve Bilecik il örgütü partiyi iyi yönetemiyorlar. CHP, Mustafa Kemal Atatürk’ün çizgisinden uzaklaştı. Bilecik Belediyesinde yaşanan olaylar da kabul edilemez. CHP’de en büyük sorun vefasızlık, bu partide vefa diye bir şey kalmamış" diyerek açıkladı.

Bilecik ve CHP rüşvet olayı ile sarsılmıştı 

Bilecik Belediyesi'nin iştiraklerinden birinin yöneticisinin polis tarafından rüşvet alınırken yakalanması sonucu başlatılan soruşturmada şüpheli tutuklanmış, Beleidye Başkanı Semih Şahin'in de danışmanı olan şüpheli tutuklanmış, belediyede başlatılan soruşturma kapsamında İçişleri Bakanlığı Semih Şahin'i de 2 ay süreyle geçici olarak görevden uzaklaştırmıştı. Rüşvet soruşturması devam ediyor. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@