banner163

CHP'li Çakırözer ve Süllü besicileri dinledi

CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Dr. Jale Nur Süllü Muttalip Mahallesi’nde kurulan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Hayvan Pazarı’nda besicileri dinledi.

SİYASET 08.07.2022, 15:20 08.07.2022, 15:31
CHP'li Çakırözer ve Süllü besicileri dinledi

CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Dr. Jale Nur Süllü Muttalip Mahallesi’nde kurulan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Hayvan Pazarı’nda kurbanlık hayvan yetiştiricilerini ziyaret etti. Üreticiler ve Kurban Bayramı öncesi kurbanlık almaya gelen vatandaşlarla sohbet eden Çakırözer ve Süllü, sıkıntıları dinledi. Pazara hayvanlarını getiren besicilerin bir haftadır satış yapamadıklarını söylediklerini belirten Çakırözer ve Süllü, besicilerin en çok artan girdi maaliyetlerinden dert yandığını söyledi. 

CHP’li Çakırözer ve Süllü, ziyaretlerinde yaptıkları açıklamalarda Türkiye’de hayvancılığın bitme noktasına geldiğini savunarak, iktidarın kendi çiftçisi yerine başka ülkelerin çiftçilerini, üreticilerini beslediğini ileri sürdü. Çakırözer ve Süllü, “Çiftçi de, hayvan yetiştiricisi de perişan. Artan maaliytler karşısında emeğinin karşılığını alamıyor, çiftçilikten, üreticilikten vazgeçiyor. Yemin, mazotun bu kadar artmasında sorumluluk önlem almayan bu iktidara aittir. Bu kötü yönetime aittir” diye konuştu. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@