banner163

CHP'liler Eskişehir'in ilçelerini gezmeye başladı

CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Dr. Jale Nur Süllü, il ve ilçe yöneticileri ile Eskişehir'in ilçelerine ziyaretlere başladı.

SİYASET 16.10.2022, 14:34 16.10.2022, 14:39
CHP'liler Eskişehir'in ilçelerini gezmeye başladı

CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Dr. Jale Nur Süllü, İl Başkanı Recep Taşel, İlçe Başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanları ile parti üyeleri Eskişehir’in ilçelerini ziyaret etmeye başladı. İlk ziyaretin İnönü ilçesine yapıldığı belirtildi. 

Ziyaretlere ilişkin yazılı açıklamada Milletvekilleri Çakırözer ve Süllü, “Eskişehir’imizde merkezde ve kırsal ilçlerimizde hemşehrilerimizle dertleşiyor, taleplerini dinliyoruz. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun selam ve mesajlarını iletiyoruz. Vatandaşın tek derdi, tek gündemi geçim sıkıntısı, hayat pahalılığı.Millet iradesiyle huzur ve refah içinde yaşayacağımız yeni bir Türkiye’yi hep birlikte kuracağız” dedi.

İl Başkanı Recep Taşel de, “İnönü İlçemizin merkez ve kırsal mahallerini örgütümüzün temsilcileri ile üç grup halinde ziyaret ettik. Gidilmedik köy, girilmemiş sokak kalmayacak. Saha hazır, biz hazırız ve geliyor gelmekte olan” dedi.

Milletvekilleri ile gruplar halinde Dutluca, Kümbet, Kümbetakpınar, İsmetpaşa, Dereyalak, Kuzfındık, Yeniköy, Esnmez, Yörükyayla, Erenköy mahallerinin de ziyaret edildiği belirtildi. 
 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@