banner163

CHP'ye gönül vermiş gazeteci bile isyan etti! Şehit ailesine büyük saygısızlık

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve "koordinatörü" Yaşar Özel'den büyük ayıp... Şehit babasına "baston" hediye edip bunun üzerinden reklam yapmaya kalktılar! CHP'ye gönül vermiş gazeteci bile isyan etti... 

SİYASET 11.11.2021, 21:38 12.11.2021, 14:30
CHP'ye gönül vermiş gazeteci bile isyan etti! Şehit ailesine büyük saygısızlık

Eskişehir'de Odunpazarı Belediyesi ile ilgili skandallara bir yenisi eklendi... 

Odunpazarı Belediyesi "koordinatörlerinden" ve Kazım Kurt'a en yakın isimlerden Yaşar Özel, Kazım Kurt adına yaşlı ve engelli vatandaşlara baston dağıtıp sonra da fotoğraflarını çekip sosyal medyada paylaşmaya başladı. 

"Kazım Kurt'tan şehit babasına baston hediyesi" diye sosyal medyadan duyurdu! 


Birçok vatandaşın fotoğrafını böyle rencide edici şekilde sosyal medyada paylaşan Yaşar Özel, şehidimiz Onur Yeşil'in babası Gazi Yeşil'e Kazım Kurt'un gönderdiği bastonu da sosyal medyadan şehit babası ile çektirdiği fotoğraf ile övünerek duyurdu. Yaşar Özel paylaşımında, "Şehidimiz Onur Yeşil'in babası Gazi Yeşil'e geçirmiş olduğu rahatsızlıktan dolayı Odunpazarı belediye başkanımız sayın Kazım Kurt baston hediye etmiştir.geçmis olsun dileklerini iletmistir.sağlıklı günler dileriz" ifadelerine yer verdi. 

Gazeteci Ayhan Aydıner bile isyan etti: Baston hediye etti diye paylaşım mı yapılır!

Söz konusu paylaşıma CHP'ye gönül vermiş gazetecilerden Ayhan Aydıner de isyan etti. Ayhan Aydıner, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Şaka gibi (!) Sanki akülü engelli araba hediye etmiş (!) Baston hediye etti diye paylaşım mı yapılır?" diyerek tepkisini gösterdi.

Gazeteci Ayhan Aydıner 

Paylaşmaya devam ediyorlar... Ayıp değil mi?  

Yaşar Özel'in Kazım Kurt adına baston hediye ettiğini belirttiği diğer vatandaşlarla ilgili paylaşımları da tepki topladı ve tepki görmeye devam ediyor. Vatandaşlar, yaşlılara baston hediye edilmesinin bu şekilde paylaşımlarla reklam malzemesi yapılmasının çok ayıp olduğunu belirterek, büyük saygısızlık olarak nitelendirdi.

Odunpazarı Belediyesi engelli vatandaşlara akülü araçlar veya tekerlekli sandalye sağlamak yerine, neden baston dağıtarak bir de sosyal medyadan reklam malzemesi olarak kullanmaya çalışıyor, merak ediliyor... 

Not: Haberimizde yer alan Yaşar Özel'in paylaşım görüntülerindeki yüzler ve kişisel bilgiler medyamidas.com tarafından kapatılmıştır. Yaşar Özel'in paylaşımlarında açık şekilde yer verilmektedir. 

DP İl Başkanı Özcan: "Kendi ikiz villalarında, lüks evlerinde de ayakkabıyla geziyorlar sanırım"

Demokrat Parti Eskişehir İl Başkanı Hüseyin Özcan'dan da konuyla ilgili dikkat çeken bir yorum geldi. Hüseyin Özcan, yaptığı paylaşımda, Yaşar Özel'in Kazım Kurt'un bastonlarını dağıtırken bir eve yaptığı ziyarette ayakkabılarını çıkarmamış olmasına dikkat çekerek, "Başkanın adamları kendi ikiz villalarında, köylerindeki lüx evlerinde de ayakkabıyla geziyorlar sanırım" ifadelerine yer verdi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@