Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısına Kılıçdaroğlu'ndan yanıt geldi 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yanıt geldi.

SİYASET 05.10.2022, 15:11 05.10.2022, 15:21
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısına Kılıçdaroğlu'ndan yanıt geldi 

AK Parti Grup Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'nin başörtüsü teklifi ile ilgili tepki ve çağrı gelmişti... CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bu çağrıya ne karşılık verdi? 

AK Parti Grup Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'nin Meclis'e sunduğu 'başörtüsü teklifi'ne tepki gösterdi. Türkiye'de verdikleri mücadele sayesinde başörtüsü meselesi kalmadığını söyleyen Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun geçmişte başörtüsü ile ilgili yaptığı açıklamaları hatırlatıp tepki gösterdi ve "Eğer dürüstseniz çözümü yasa değil Anayasa düzeninde sağlayalım" diyerek Kılıçdaroğlu'na ve CHP'ye çağrıda bulunmuştu. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medyadan yanıt verdi. Kılıçdaroğlu paylaşımlarında, "Başörtülü kadınların hak ve özgürlüklerine kavuşması için önerdiğimiz bu kanuni zırhı sen destekle Erdoğan; eğer arkasında yine kurnaz bir ajanda çıkmazsa tabii ki Alevi vatandaşlarımız dahil, hak ve özgürlükler konusunda getireceğiniz öneriye her türlü desteği vermeye hazırız. Bu kullandığın zehirli dili de artık bırak, çok çirkin bir üslubun var. Türkiye için iyi bir şey yapmaya çalışıyoruz. Senin yasakçı zihniyetine rağmen, özgürlükler getirmeye çalışıyoruz" dedi.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@