Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimiz asla unutmadı, unutmayacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk siyaset tarihine ''postmodern darbe'' olarak geçen 28 Şubat'ın 25'inci yıl dönümüne ilişkin açıklamalarda bulundu...

SİYASET 28.02.2022, 13:14 28.02.2022, 20:39
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimiz asla unutmadı, unutmayacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk siyaset tarihine ''postmodern darbe'' olarak geçen 28 Şubat'ın 25'inci yıl dönümüne ilişkin açıklama yaptı. Erdoğan, milletin o günlerde dik duranlarla, darbeye ve darbecilere alkış tutanları asla unutmadığını ve unutmayacağını söyledi.

''MİLLETİMİZ DARBEYE VE DARBECİLERE ALKIŞ TUTANLARI ASLA UNUTMAMIŞTIR''

İstanbul'da Şule Yüksel Şenler Vakfı'nın düzenlediği toplantıda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Milletimiz o meşum günlerde dik duranlarla, darbeye ve darbecilere alkış tutanları asla unutmamıştır, unutmayacaktır'' dedi.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

''Milletimiz o meşum günlerde (28 Şubat) dik duranlarla, darbeye ve darbecilere alkış tutanları asla unutmamıştır, unutmayacaktır. Bu millet, darbecileri ve darbecilere destek verenleri önce sandıkta, ardından da maşeri vicdanda mahkum etmiştir."

''DEFALARCA TEHDİT EDİLDİ''

"Şule Yüksel Abla, evliliğimize vesile olmasının yanı sıra ülkemizin en karanlık dönemlerinde verdiği mücadele ile bizlere rehberlik etti. Şule Yüksel Hanım eserleriyle yazılarıyla kendini öz yurdunda garip öz vatanında parya hisseden milyonlarca gence cesaret ve umut aşıladı. 81 yıllık ömrü boyunca defalarca tehdit edildi, hayatına kastedildi."

''DİĞER TARAFTA BAŞKALARI BAŞKA TÜR TOPLANTILAR YAPIYORLAR''

"Biz bugün burada fikrin, inancın, düşüncenin mücadelesinin ardından gidenlerle bu toplantıyı yaparken diğer tarafta başkaları başka tür toplantılar yapıyorlar. Az önce 'Şule' belgeselinde de izlediğimiz gibi bu ülkede demek ki bu bağımsızlık mücadelesini verenler olduğu gibi bunun aksinin mücadelesini verenler de var, kıyamete kadar da olacak.''

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@