DP'li Hüseyin Özcan: "Kurtuluş erken seçimde"

Demokrat Parti Eskişehir İl Başkanı Hüseyin Özcan'dan açıklamalar...

SİYASET 04.09.2022, 15:54 04.09.2022, 16:23
DP'li Hüseyin Özcan: "Kurtuluş erken seçimde"

Demokrat Parti Eskişehir İl Başkanı Hüseyin Özcan, yaptığı açıklamada, Adalet aranmaz, adaletin gereği yapılır. Milletin milli duyguları ile oynayanlara ses çıkartılmıyor. Türk halkı Türkiye'deki adalet sistemine güvenmediğini söylüyor. Adaletin olmadığı bir ülkenin ayakta kalması mümkün değildir. Bir şarkıcı imam hatipler ile ilgili bir şey söylediği için kıyamet kopardılar. Bu ülkede Mustafa Kemal Atatürk hakkında ileri geri konuşanlar hakkında ile hiçbir şey yapılmıyor. Zamanı geldiğinde adalet önünde yapılanların hesabını sormasını iyi biliriz. Okullar açılıyor. Edirne ve Artvin'de ciddi bir talan var. Türkiye'deki kırtasiye fiyatları üçe katladı. Buna rağmen Gürcistan ve Bulgaristan halkı Edirne ve Artvin'den kırtasiye ve günlük ihtiyaç alışverişlerini yapıp dönüyorlar. Türkiye'deki halk ise yüksek enflasyon nedeniyle geçinemiyorlar" dedi. 

"Türkiye bir an önce erken seçime gitmeli"

Hüseyin Özcan, "Türkiye'yi günlük gülistanlık göstermekten çekinmiyorlar. Bu hükümetin bu halka yapacağı bir şey kalmamıştır. Memleketin kurtuluşu erken seçimden geçmektedir. Çok daha fazla zorlamanın bir anlamı yok. Türkiye'nin geleceği için bir an önce erken seçim açıklayın. Eğer bu kış seçimsiz geçerse AK Parti ana muhalefet partisi bile olamayacaktır.  Bir ton kömür 7 bin 600 lira olmuş. Bir ton odun ise 3 bin 600 lira olmuş. Doğalgaz'dan kaçmak da mümkün değil. Bu kış çok sert ve soğuk geçecek. Bazı AK Partililer duruma şükreden açıklamalarda bulunuyor ve mutlular. Türk halkı açlık tehlikesi ile karşı karşıyadır. Halimiz içler acısıdır" dedi. 

Özcan "Eskişehir'de okumaya hak kazanmış iki öğrenci bütçelerine uygun ev bulamadıkları için memleketlerine geri döndüler. İki tane pırıl pırıl öğrenci yurt, apart bulmadığı için ağlayarak geri döndüler. Bunun sorumlusu bizi yönetenlerdir. Her şeyin bedelini ödersiniz ama bu öğrencilerin geleceği ile oynamanın bedelini ödeyemezsiniz. Allah herkese kolaylık versin" diye konuştu. Özcan açıklamasında ayrıca, "72 yaşında bir hemşehrimiz benden kendisine iş bulmamı istedi. Eğer bu insan bana gelip 'hamallık' konu önemlidir. Samimiyet ile söylüyorum. Doktorlar bu ülkeden gitmekte haklı. Öğretmenler isyan etmekte haklı. Emekliler iş aramak zorunda. Bu millet bu durumların hesabını mutlaka sandıkta soracaktır" ifadelerine yer verdi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@