Dündar Ünlü yol arkadaşlarıyla buluştu

Eskişehir’in önde gelen siyasetçilerinden, eski, AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü ve il başkanlığı döneminde yönetiminde yer alan yol arkadaşları iftarda bir araya geldi.

SİYASET 11.04.2022, 23:14 11.04.2022, 23:18
Dündar Ünlü yol arkadaşlarıyla buluştu

Eskişehir’in önde gelen siyasetçilerinden, eski, AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü ve il başkanı olduğu dönemde yönetiminde yer alan isimler, Dündar Ünlü'ün ev sahipliğindeki iftar yemeğinde bir araya geldi. İftar yemeğine Büyükşehir ve Odunpazarı belediye meclisleri AK Parti Grup Başkanvekili Murat Özcan, işadamı Hasan Küpeli, Özlem Yalçın ve pek çok isim katıldı. 

"Devam eden bir şarkı var ve bu sürecek"

Dündar Ünlü, mübarek ramazan ayında yeniden bir iftar yemeğinde buluşmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını ifade ederek, "Birlikte görev yaptığımız kıymetli yol arkadaşlarımla iftarda bir araya geldik. Bu buluşmalarımızı zaten gerçekleştiriyorduk, ancak pandemiden dolayı bir süre gerçekleştirememiştik. Güçlü bir birlikteliğimiz var. Hakları ödenmez. Şehirle ilgili değerlendirmelerde bulunduk. Şehirle ilgili söyleyecek sözlerimiz olduğunu da konuştuk. Devam eden bir şarkı var ve bu sürecek" dedi.  

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@